Monday, June 1, 2009

Bukit Tinggi [Episod 6 - Terakhir kali nya]


Gamba yg paling aku suke

2-2 berebut nak jadik DIVA...mampooo

1 DIVA bandar...1 DIVA kampung..hehehe :P

Bukit Tinggi [Episod 5 - Meroyan]

Sambungan...

Balik dari Janda Baik...We all singgah Bukit Tinggi Kejap..Kejap ke? 4jam jugak lah....sbb terkandas dalam Ujan kat Japanese Tea House [betol ke ayat nih? korang paham kan??? taram ajolah LABU!]

Malas nak citer panjang...sbb dah ade citer pasal Bukit Tinggi [nak carik dekat Entry bulan Januari 2009 yeaaa]

Maka...let's Gamba sajok yg menceritakan segalanya k! Wahh Giteww....


As usual...Model Camera aku...Cik HSM yg owez bagi kerjasama...
"APe yang penting...KERJASAMA"

Ha sila lah grab gamba korang ni k!

Feeling-feeling...Honeymoon kat France ke kak?
hehehe :P

The gediks....

itu dia..pasangan yg Mr. & Mrs. Moose

Nota Kaki: Pape pon.. i enjoy ngan gelagat GGO's yg semua nya cube mengenjoykan diri ke tahap MAX...

more piccas...cam baser sila lah ke "http://cyanamoose.fotopages.com/"

berita Terkini Hiburan Sensasi

Kepada Sharodzian SPM 99..

Juz nk hupdate, yg si Puter [Puteri Aisya] dah selamat melahirkan baby Girl - 30 Mei 2009 - Saturday @ 10am, W: 2.13kg L: 45cm di Ampang puteri...


Nota Kaki: aku xtgk pon anak dia lagi...hehehe dia juz SMS aku jek..maka aku update jek...malas nk fwd kan sms dia..hehee :P

ape yg pasti..kompem baby dia cute & melets cam dia jugak...

Rasa Ini

Hati ini...
Resah...Gelisah...
tidak seperti selalu...
senang...gumbira je..
Tak kesah..
tp kali ni...
aku rase kesah plak..
Rase kesah utk meninggalkan ia pergi..

YEAAA AKU KESAH...
aku terpakse melayan rase kesah nih...

Bile kite rase TAK SEDAP HATI....
mule lah rase nak pusing belakang berkali-kali....
PADAHAL....
mmg xnampak dahhhhh
yang nak di tengok kan
dah xkelihatan...
tapi kite still nak toleh...
& still memikirkan..
sanggup ke nak tinggal kan

mcm ade sesuatu jek...
akan berlaku..
mcm ade sesuatu yg xleh dilepaskan...

Bile rase Ini muncul...
kite mula lah rase
sumthing jek kan
bile borak...
mule lah pikiran waras ku ni sonsang
& akan jadik lah...
out of topic...hehehe

sebelum bergerak keluar
aku mule rase cam nak skodeng semua pelusuk tpt yg bakal ditinggal
SEPERTI
ade sesuatu berharga yg akan ditinggalkan
adekah ati aku dah ditinggalkan?

OH TIDAK Ade...ati aku masih kat tempat dia...

Itulah..rase ini muncul lagi..
SEPERTI yg selalu berlaku..
oppsss jarang lah...
lebih tepat...
kadang-kadang jek

Biasanya....
aku blh jek..belah..tanpa memikirkan
perkara yg xptt aku pikir...
tp aku masih berpikir...

SAH

memang SAH...
aku dah tertinggal sesuatu
setelah 10minit perjalanan....
otak aku dah berlari 150km/j
& sampai ke klimaks nye....

akhirnya......
aku hanya meluahkan....

WARRGGGGHHHH
MATE aku daaaaa
MATE aku tertinggal....
WARGHHHHHHHH
mate aku yg tertinggal [boleh ke? mate dicabut keluar?]
tensi tensi...
SAH mmg xdek...tp atas meja dah clear...
kompem terjatuh belakang nih....

haishhh....
terbang lah 3rat or 4rat nih...

aku mula mendail...
& teros mendail...
jawapan hampa...

TAKPE...
aku terpakse
beraksi comei..
utk meminta simpati tukang pegang stereng
utk membuat U-turn....
tapi...
muke aku xcukop comei...

maka nya...
kenduri dulu..
haishhh...
aku
masih rase xsedap
makan pon xlalu...
selera pon NON-ADO ok!

sekembalinya.....
ke tempat kejadian...
berita menyedihkan..
"mmg tiada..."
kate si tuantanahkedaung
tapi..aku teros dengan muke seposen..
menunggu & teros menunggu

Finally...
kunci 330 kembali digenggaman..
setelah mengelungsur seperti ular...
dapat lah
kembali mate aku yg tertinggal itu..

ADE OK!



xbaik tau tuantanah tu...xmo carik bebetul!!!!!!

Nota kaki: Kejadian seperti kunci umah+kereta tertinggal di kampung...& seperti hardisk aku yg tertinggal di umah yam...sebelom balik beria tgk ape yg tertinggal..baser blh jek blah tanpa rase ragu kan...hehhee

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...