Skip to main content

Posts

Showing posts from November 20, 2011

20.11.2011

Cantek plak tarikh harini kan. Dan macam biasa stok tudung baru dari Chentaqaseh telah berada di pasaran. cewahhhhh. ayat xmenahan. sesiapa berminat boleh lah order dari aku jek. sebab aku kan agen ChentaQaseh. heheheee. Stok kalini semuanya dari material Cotton Lycra. Macam biasa...


ada syiria

dan
ada jugak yang jenis Awning.

Semuanya Size M. Aku letak 2 jenis & 2 clor contoh jek. nak tau detail stok mana yang masih available. Sila cek dekat thebajukurungonline lah yek. Siapa cepat dia dapat. dah malas nk layan reserved ni, sebab kebanyakkan bila nak mintak bayaran, senyap jek. so, terpaksa tukar konsep, siapa bayar dulu, dia yang dapat. dan selepas bayaran penuh diterima, barang akan terus di pos.

ok jangan lupa jengah ke thebajukurungonline blog ya.