Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2012

Abaikan kaler benang

Tadaaaaaaaaa


Siap pon 1 kan...tak sampai 10min kn. Bukan susah tapi suhu kerajinan je takde....

Dan abaikn kaler benang,mls nk tukar td..huhuhuhu...

Cek kereta sebelum mula perjalanan jauh

Jiwa yang letih

ceh tajuk mesti nak gempak jek. and setelah 2 minggu di melaka....khamis lepas keje aku cargas blk KL tapi utk 2 hari jek..aku mintak pelepasan dari supervisor aku...sbb ade byk benda yang aku perlu setelkan..salah satunya...submit resignation letter sekali lagi...sekarang ni keje aku tiap2 bulan adelah mengarang surat utk berenti....cehhh....

jangan di tanya sebabnya kenapa..semuani adalah kerana jiwa kacau namanya. uhuk

last month memang aku dah tender...but aku tarik balik setelah cair dengan pujukan boss yang mai dari singapore...terharu kunun..uhuk..walhal entah....jiwa kacau aku ni berkocak hebat nau....sampai nk buat decision pon aku celaru..serius lah..tak nak kate ape....

dan rabu lepas blk keje sangat lmbt..aiyooo dok kat melaka ni..aku blk keje..semendang nk sampai waktu tido...balik terbongkang terus...bilalah kerja ni nak siap...letih dah akak oiiii.. blk kerja ayah aku kate ade..surat poss express...cehh ingat org mane lah nk meminang pakai surat pos express...dup dap j…

Perhatikan yang merah mengiurkan

Tak terkata gojesnya lah proton baru ni.

Rindu

Rindu sangat-sangat kt bantal dan selimut di KL...opppsss

Lame nau plak kena bertapa kat kg nih...sigh*

Kelas ustaz comel pon asik lah kena ponteng kan..ehhh..huhuhu

Dan aku mmg dlm mood stress nih...kerja tak siap2..aiyooooo cepat lah settle....xsanggup dah ni rasanya

Tulisan yang makin tak berseri

Tadi aku mengalami masalah nak pahamkan balik ape yg aku tulis..haha..gambar atas tu tulisan ahad lepas....tu time kol 1am kot....cek kerja..haha

Tapi mmg buruk giller lah....

Dan cerita lain pulak




Selamat pengantin baru ekin. Baru je berlangsung sabtu dan ahad lepas.





Yg ni plak wedding kazen aku ujung bln 3 aritu..

Selamat pengantin baru semua dan slmt menambah ahli baru. Awal mei ni start lg kazen2 aku kawen.nnt kn lah yek

Tahniah pd semua pengantin

Amaran tsunami semalam ditarik balik

Even di tarik balik,kita tetap kena bersediakan. Aku mmg xsedar pon kejadian semalam coz kat melaka xkena tempias dia kot. Ke kat kilang kaca ni yg xterasa. Whatever..orang cuti smlm tapi aku kerja kan. Nk buat camno..demi sesuap nasi...some more...kat melaka. Ape nak kisahkn. Pagi2 tengok muka mak..dah semangat dah..hehe

Tapi mmg stress jgk if dok ngan makpak ni. Asiklah kena soalkn..apsal lambat?apsal xcuti?mmg kena blk lmbt ke?mcm ni ke kerjanya? Byk lg lah..sampai aku diam kn je..malas nk jawab..yolah mane pernah dok ngan makpak time kerjakn. Huhuhu tp syiok brekpes kompem xkn tinggal.muahaha

Ok berbalik pd cerita....aku tau dari fb kengkawan smlm..n berita jam 10 smlm.terus aku rase nk cancel trip ke kohlipe ujung bln ni. Blk kg je lah jwb nye yek..huhuhu seb baek xbyr lg duit feri kn

Oklah lain kali sembang lg. Jangan lupe order tudung...coz akan ada stok baru....dah order tp lom sampai ke tgn jek

Suara bangun tido

Cehhhh..orang tengah keje..di kata suara baru bgn tido..huhuhu walhal sbb xstart bercakap lg pg ni.....huhuhu tulah..kurang dosa kn kat sini...9-5.30pm..berapa perkataan jelah yg terkeluar. Tapi pg ni...perut buat hal...dah 4kali kuar msk toilet..mungkin perut terkejut cz mlm smlm aku amik dinnet..muahaha...kena puasa mlm lah kot lps ni

CVV no..tu no 3 angka terakhir kat CC..

Bila bosan dan tak sedar

Ni lah yang terhasil tanpa sedar..oppsss..mmg xsedar sampai lah dah ddk dlm kereta...tujuan utama nk pg isi minyak je....


Tapi...tapi..

Hakikatnya..nilah yg terhasil....

Tulah tak suka bila bosan kt rumah cz mak ayah aku takde..pg hantar pengantin kt pasoh...aku malas kn ikut...

Bila tgk resit..n cek baki cash dlm wallet. Rase nk pegi pulangkb blk je kain ni...apalah aku dah buat ni...s3b baik aku xmerewang kt aeon bandaraya melaka tu...kalo x..tak tau lah ape yg aku rembat tanpa sedar..ishhhh kena balik ni....

Adoiyaiiiii