Monday, September 19, 2011

Makin pandai bergaya

aku said...1..2..3


dia plak wat aksi "Bihah tahu" ala2 si memei dalam upin & ipin


takyah ko suruh nk buat gaya apa, dia pandai nk bergaya sndr


bergambar pon xmo yg skema...




ko tgk ni....aku suh berdiri...ko tgk gaya si cik kak ni.


gaya dah boleh menang anugerah, tapi apsal nampak brutal cam aku jek..


muahahhaa



abang naufal pon dah pandai posing





see, tok sah nak di katakan itu ini...

ni mmg gaya dia yg tersendiri.






dan iklan baby johnson.


ahaks...


ni posing sementara menunggu ibu pakai tudung. hehehe







Dilema 9 Hari berselera besar

Lambat nau lah menunggu proses restore DB ni nak siap. stress makcik! dah lah dah melepasi waktu utk pulang kan. mulalah terbayang macam2 utk di ngap tym berbuka nanti. ye sesi berpuasa belom tamat, asik tergendala jek. harini pon orang dok goda,,,tapi mungkin tidak kan.......







mengalami dilema 9hari menunggu gaji. tapi selera nak makan best-best plak..aiyooo mengalahkan mak buyong mengidam jek. menghitung cukup ke tak nk bayar duit tol & parking sampai 9 hari ni.. sob sob **






sedapkan...walaupon macam kosong jek rupanya.



tak lapar..tapi teringin nak makan...huwaaaaaaaaa



lagi 20% Nak siap.mcm nak kene tgu 20hari jek lagi.

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...