Skip to main content

Posts

Showing posts from December 29, 2011

Episod Akhir

Aku plak yang nervous kan. ahaks. sanggup tu semalam menunggu citer Dhia dan kunun nya nak balik lepas citer Dhia, tapi, kemalasan nk drive gelap-gelap ni dijadikan alasan..hehehe walhal nk tgk citer korea kan.

ok, aku nervous sangat apa yang akan jadi dengan SALMI. aku xheran kan dhia sebab aku tau, orang baik yang sabar, memang selalu di uji, so, ending dia kompem akan bahagianya. tapi orang jahat tu, aku nak tengok apa jadi kat dia..koman2 aku dah tengok Melly jadi baik kan..dah hampir-hampir aku memimikirkan aritu., citer ni patut tukar kepada tentang Melly sebab beberapa episode yang lepas kan asiklah pasal perihal si Melly ni kan..kesian Dhia, sampai skrip pon orang nak potong..hehehehe

oklah, yang penting harini kena balik awal, dok bertapa depan TV yeahaaaaaa....

ok babai.