Skip to main content

Posts

Showing posts from May 5, 2009

Wajah-wajah disebalik

wah..lauknya sungguh enak..

aik xdek nasik minyak..beriani ke? nasik lauk kampung aja??

rajin nye lah makcik order kuih muih ni

aku nak ni..itu pon nak jugak..nak jugak..nak jugak!

lah ...lawa nye...

lawanye box ni.....ahaks...

itu lah antara... dialog2 sepanjang aku kat bangi sabtu yg lepas....

wajah-wajah anggun org yg GUMBIRA di hari sabtu yg lepas

huh! glem cam nak kawen sudah...ahaks


penat nk snap pic yg terletak kat atas lemari yg tinggi
tp comei jugak cik kak nih


ni papling aku suke..sbb dr jauh nmpk cam erra fazira...tgk dekat..lah awek si mat soljar rupernye...ngeh33

plezz lah..semua nk gediks..pehtu suh aku snap kan gamba..motip!!!

yeahhh saya menang BUNGE!!

opismate sazz..sape ke name tah..lupe plak..Ina kot! [sape2 berkenan leh lah...tut***]

owh yg ni kan..sibok nak dulu bergamba kn...suh masuk umah dulu segan ater nye...dah masuk over plak dia...seb bek dia xover dr yg bertunang..kalo x..mmg aku tinggalkan dia kat petronas jek!

ececeh..malu2 kerbau plak dia...ini bukan lah abg soljar ya…

Sarawak - Part 9 [ Bako national park]

Nak ke Bako ni xdelah ssh sgt..sbb jalan darat dr Cat Town ke Bako ni pon..xde lah berbelit2 kan...senang ajo nak hapal..teruihhh jo...

actually nak ke Bako National Park ni kene nek boat...maka kami ke Jeti tok amik sewa..oppss bkn kami yg bawa yea..kami sewa boat ngan drebar nya sekali lah ya.... actually semua tu under package yg disediakan...

tok masuk taman negara Bako ni..akan di charge RM10 utk seorang but if in grup of 5..they charge RM40 for 5 person... so nak ke san & nak jimat..ajak ler kengkawan skali..kebetulan kami mmg ber5 ...maka jimat 2 hengget lah kan..ahaks

sampai jek kat taman negara tu..kene carik opis nye..utk daftar masuk..yolah..masuk ke taman negara ni kene sndr-sndr ok! tiada guider disediakan..maka utk daftar masuk tu amat penting..sbb dia akan amik details setiap pengunjung bagi memudahkan mereka mengambil tindakan sekiranya apa2 berlaku... selain daftar masuk..korang kene tulis lokasi mane nk pg...dia akan bg range mase yg diperlukan utk explore tpt berke…

Surat Cinta Dari Abg Soljar

Congratulation Sazz & Adi

cincin RM150 [yo yo oooo jek awek kesayanga abg soljar nih]

yeahh sy dpt surat cinta lah!
[sgt lah jiwang xlarat abg soljar nih kan..ahaks]

"bahagianya I...dengan surat Dari Perwiraku..." kate si ratu dlm ati...

Sarawak - Part 8 [Pasar Satok]

Kat pasar ni mmg macam2 ada..ala2 pasar kat sek.13, Shah alam setiap ahad tu... xdapat pi Sarikin sini pon kire cukop lah tu.... xsilap aku pasor ni dibuka on saturday & Sunday jek...

ni ade lah sebilangan kecil kuih muih tempatan sana
ape yg aku leh kate...TEKAK aku mampoo menerimanya...

kalo ke sarawak..xmerasa ape yg org sarawak saran kan..xpatut kan..so, ape yg Azim kate patut cube..sume kami balun..hehehe seb bek rase nye mmg menepati citarasa lidah & saluran esofagus ku..

OWh tetibe..bile2 berjalan mencarik Ikan Terubok Masin..aku ternampak sign board..U.I.T.M almaklumlah aku kan produk UITM..maka ape2 tang UITM ni aku jadik terlebih alert lah kan..hehehe nak bangga seposen dua lah kan...

ku pikirkan produk UITM berada di Pasar Satok..tetapi...

Usahawan Ikan Terubok Masin yg menggunakan singkatan [UITM]..ciss tertipoo guwe dibuek nye... xpe...aku bangga jugak..sbb name dia UITM hehehe...

abg yg juai terubok masin ni cam nak tackle si Azim..siap bg Azim free ikan yg mahal tau...…