Thursday, October 2, 2014

Terengganu - Kelantan - Aku datang! (Part 3)

gadis-gadis BTM..mujur boss luluskan cuti..sebab 3orang sekaligus kan..
 
eh terpejam plak mata tukang snap.
best jugak drive alza ni...
 
masa nak cari homestay.... 
masa cari kedai makan boss nak belanja makan..
 
 
dan sweetie lubna in da house. 

Terengganu - Kelantan - Aku datang! (part 2)

 After kenduri kami terus ke kuala Terengganu, untuk malam tu kami dah sewa homestay kat kuala ibai siap-siap. rasa perlukan rehat di tempat yang privacy, gitew kekdahnya. setel letak barang and rehat seround dua, petang tu kami tidak ke mana-mana cuma malam tu dah janji dengan boss zon pantai timur..hehehee janji bukan sebarang janji, janji adalah untuk mengepaw boss makan malam. well, boss zon memang pemurah..maka malam tu menjajau jugak nak cari kedai makan, orang KT ni memang makan luar kot, semua kedai penuh.. aduhai~~
 
Malam tu lepas makan sempatlah aku jumpa Lubna, well acara wajib bila dating Terengganu kan..kena cari geng di sana, dapatlah sembang seround dua dalam kereta, ni memang peel kami, sembang sambil ronda..tapi last2 haus jugak tekak, singgah minum kejap...even jumpa sekejap je, tapi sangat2 syiok sebab macam-macam gossip telah diperolehi..kekekee
 
keesokkannya, adalah agenda nak ke masjid Kristal, dan desa murni untuk shopping. kelassss ada orang cari batik ratus-ratusan tu...erkkk... aku memang tak cari apa-apa.
 
dan aktiviti kat masjid Kristal.hehehe sebab ada orang teringin nak ke sana...layan kan je.
ternampak  basikal, ada pulak yang teringin..layan je...
macam rombongan bawak anak-anak jalan-jalan cuti sekolah.
 
aku takut roboh je basikal ni sebab terlebih muatan :P
 
dan sempat jugak naik cruise dekat pulau duyung tu...
 
posing wajib berenam. 
yanadeeee mimie...
 
dan depan homestay..
 
sebelum masjid Kristal kami singgah dekat sini...masjid terapung (lupa dah nama..) tapi yang dekat kuala ibai. 

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...