Skip to main content

Posts

Showing posts from March 27, 2009

Perpisahan

YeaY...arini ade makan-makan lagi!!

ni adelah part yg aku paling sukak skali di sini...bukan kerana tajuk tu tu..tp kerana ade nye makan-makan yg diperkatakan pada mukaddimah ayat...hehehe :P

Majlis ni utk meraikan Big boss kami yg di tukar kan ke anak syarikat..alah naik pangkat lah kan & one of boss kecik kami yg di transferkan ke finance dept lak...sume nak curi org ISD tau..xbaek tau... maka, kami semua kene tunggu big boss baru..sape lah gerangannye..seramnye kan...

best nye dapat hadiah kan...bile lah nk dpt hadiah plak ni???

diz tym, semua staff berkumpul...nape kate semua..sbb yg kedah, kelantan pon mai turun skali ha...maka sesak lah jugak dept aku aritu...kire first tym wat makan2 kat dept..semua ade..even ade yg cuba tok xmenghadirkan diri atas alasan2 tersendiri kan yg xdapat nk dielakkan....nk buek camano kan...layan kan aje...janji aku datang aritu & aku dpt makan...huhuhu :P

alhamdulillah..majlis berjalan lancar seperti yg dirancangkan...dr meeting pagi [first tym ga…

Burger + Soya

Impian utk makan burger smlm berjaya di tunaikan... Seb bek bas smpai awal..maka, mood aku pon ala-ala sepoi-sepoi bahasa aja...& otak yg waras dikala hujan rintik-rintik menyibah bumi..aku melangkah ke gerai burger kerinchi..& bile aku tgk kat kotak letak barang dia..baru ku tau yg name kedai chumel dia tu..adelah "burger One"..& dia gune product brand longson [ye ke idak..ye lah kot] lantakkan jek... semalam nasib aku baik sbb xramai org lagi..kire aku antara yg terawal lah kan...hehehe..lepas aku dah order baru lah ramai..seb bek..kalo x, mau berasap kepala lutut aku nak berdiri menunggu burger tu kan...

owh lupe plak..before smpai kedai abg burger..aku telah ditahan oleh gadis-gadis litar...oppss bukan..gadis-gadis dari season or lebih dikenali ngan air soya season..di mana mereka wat promotion utk air soya kurang manis..hehe :) dia suh pilih kad..pehtu jawab soalan..asalnye..aku malas lah kan..sbb aku bukan tau pape pon..dr aku malu xreti jawab...ade aku pedu…