Skip to main content

Posts

Showing posts from October 9, 2009

Kawan

Tengok Blogger Boy malam semalam..tu pon sedar nk dekat abis...erm...lebih membuatkan aku rase sangat2 frust...semalam adalah episode terakhir ok! pergh..nk kene khatamkan kat 8tv nye website lah jawabnye...hampeh...

sempat lah aku tgk part karaoke yg depa nyanyi lagu ni...hahaha teringat balik..lagu lame kan..nyanyian ruhil...

makanya..meh lah layan kan sesame arini..hehehee



Kawan... apa erti sayang
Jika hati tak senang
Kawan... apa erti kasih
Jika kau tersalah pilih

Kau... pandai bercerita
Surat panjang berjela
Kita tak pernah bersua
Aku tak suka bercinta

Apakah ertinya ini
Mengganggu akal dan hati
Lupakan saja, lupakan diriku
Kita di bangku sekolah lagi...[ni agak xsesuwai plak]

Hei! Jangan buang masa
Dengan berkhayal saja
Kawan lihat masa depan
Masih jauh di hadapan

Hei! Jangan main api
Nanti membakar diri
Ilmu harus kita cari
Kelak kita takkan rugi

Sakan Raya @ Kak Nor House

Xdek ape pon nak cerita..ni Last week punye gamba...
mase aku ngan Murni mai serang umah Kak Nor after Jamuan Raya Bernas..

Murni angkut Adam skalik...ha tgk lah aksi si kecik ni...yg dah byk akal skrg....aku dok transfer gamba makan2 td..tu ade gamba bdk kecik ni...tu yg transfer skalik...

ha layan kan.,...
Adam si jendul luas...murah rezeki ni nanti~~~

Nota kaki: layan kan cerita kat blog mama adam lagi syiokkkk..sila cek sini

Sakan Raya @ ISD

Bukan Jamuan Raya...

tu jek yg blh di perkatakan..

tapi...dah jadik cam jamuan raya jugak

sebabnye..dapat menjamu semua org....

Idea asal dari Puan Murni yang kengkonon ajak kami wat potluck..kami tu terdiri drpd Murni-Kak Nor-Aku-Sharna tapi dek kerana...dah sok sek..terckp kat org len suh wat sikit puding/agar2 & air....budget mcm wat makan2 sket jek..ala ari jumaat kan..dah lame xdek makan2..tu yang beria nk buat..lg pon department kami xbuat jamuan raya taun ni.. tapi alhamdulillah..krie potluck ni jadik ala2 mini jamuan raya ISD lah..hehehe..xsangka byk pulak makanan nye..hehehe

ok..antara makanan yang ade

1) Anor Lontong

2) Sharna na na na Laksa

3) Murnieooo Spagetti

4) Air sedap + Dadih Kak Wan + Agar2 Kak Su + kek Cokelat skandel
+ buah Pisang emas di bawa belayar..pisang raja dah balik istana
+ DJ-DJ yang xhenti2 menceceh dlm pantry..hehehe

ni jek sempat aku snap..ade lg byk gamba dr camera sharna + murni + amy..nnt kan lah ek
Finally, tukang komen utama...xkate ape2...makanya...makan…