Skip to main content

Posts

Showing posts from March 2, 2009

Mana Pilihan Kamu?

GGO's arini kecoh pasai bunge...ko bunge ape? baser org tny ko bintang ape kan? ni x, ko bunge ape ok! gile punye jiwang kan..tp layan kan ajo...maka dengan xsengaja aku terdapat idea yg xberapa nk bagus ni kan..aku pon selongkar lah rete karun aku dlm external hardisk tu kan..maka ni lah hasilnya....

ha pilih lah..yg xdek dlm ni..jgn nk gatai request lak sbb aku malas dah nk selongkar even byk lagi sebenarnye gamba bunge ke daun ke..tp malas dah nk carik....

#1

#2

#3

#4

#5 [ni Miss Yumi Ajinomoto yg punye..hehehe:P]

#6

#7

#8

#9

Nota kaki: ni entry smlm..tp aku xsempat nk post sbb dah nak balik kan..hehehehe

Cerita sebenar P.Ramlee

Tetibe arini..aku ketandusan idea nak hupdate ape...tp nak jugak hupdate..maka setelah bace beberapa lawak...aku berminat yg ni jek....xdelah lawak mane..cume leh dijadikan panduan tok bercerita di kala buhsan...
----------------------------------------------------------------------------------------------

Siapa tak kenal P Ramlee?(Sila angkat tangan, tapi mulut diam ok!)
******************************
Dia seorang pelakon, penyanyi, komposer, pengarah, pelawak, penulis skrip, etc.
Dia seorang Sen im an Agung yang terkenal.
Semua orang tahu itu.

Tapi tahukah anda P Ramlee adalah anak ke-16 daripada 26 adik-beradik?
Tiga daripadanya adalah artis.

Inilah hasil kajian sepuluh tahun yang dijalankan oleh seorang pakar sejarah.

Berikut adalah nama adik-beradiknya: A Ramlee, B Ramlee, C Ramlee, D Ramlee, E Ramlee , F Ramlee, G Ramlee, H Ramlee, I Ramlee, J Ramlee, K Ramlee, L Ramlee, M Ramlee, N Ramlee , O Ramlee, P Ramlee, Q Ramlee, R Ramlee, S Ramlee, T Ramlee, U Ramlee, V Ramlee, W Ramlee, X Ramlee,…