Skip to main content

Posts

Showing posts from November 14, 2011

Alasan

i dont need reason

i dont want to know

and do i care?
sometime, reason ni menyemakkan + menyesakkan + memusykilkan + meragukan + mengkantoikan + dan segala yang sewaktu dengannya. dan better TAK TAHU dari tahu lepas tu sakit hati. :P. ok, aku sedikit emosi, owh silap, terlebih emosi sebenarnya harini. dan selama ni, aku kesah ke akan perihal kau, eh korang kan? aku seriusly tak kesah apa nak jadi kat kamu, eh korang. silap lagi . dan aku bukan amik pedulik, tapi bila korang beria nak explain macam2, macam lah aku kesah sangat kan, aku jadi menyampah!



SERIUS aku tengah memendam rasa MENYAMPAH.


dah, lebih baik aku balik, kang hadap jem tah pape jek kat bawah ni ha.

Nota kaki: Menyampah yang memang meeeee-nyammmm-pahhhhhhh

Kerugian

Sebab malam semalam ikut Yam ke Annual Dinner Kampeni dia tapi.... kita sambung tapi kejap lagi. Makanan sedapppppp sebab Yam pilih table utk menu "Chinese Food". Memang makan tak hengat. Thanks alot Yam. Nanti kalo ada dinner lagi..ajaklah I kan. ahaks.. I sukaaaaa part Mentekedarah ni kan.

ok sambungan tapi......Aku rasa kerugian sebab, aku tak teringat nak bawak Mr.Nik aku..huwaaaaaa rugi sebab tak dapatlah nak bergambar dengan Boboi & Superman Malaysia...tapi performance si Superman tu memang mantoppp...i sentap, sebab dia tak datang pon kat table kitaorg. tak adil tau!

oklah, itu sahaja. boleh pergi lunch dah ke nyiok? lame nau nyiok dating ngan boss dia.