Skip to main content

Posts

Showing posts from December 10, 2009

Dapat jugak akhirnya...

Kalo dah nekad tu...mmg perasaan MALAS tu bisa diatasi..hehehee

smlm..blk dr shah alam...gigih aku singgah Digital Mall utk rembat printer...pusing2.,.last decide amik printer HP ni..sbb aku tgk...harga catridge dia xdek lah mahal [long term punyer planning ok..ahhaahaha] ingat nk amik yg baser...rege juzt RM125 tp tgk yg 3 in 1 ni....better lah kot..kot2 nye nk emergency nk gune utk copy doc ke kan....ke nk scan ke....rege baru RM199 jek...last2..amik jek lah..malas dah nk pikir...tp sebenarnye..aku ade jek printer 3 in 1 ni kat umah brand Lexmark...tp tu lah...rege catridge dia mahal nak mampos...tersadai jek lah kat umah tu...heehhehe yg terbaru aku jahanamkan tu brand Epson Inkjet tu..hehehehe

tapi mase bayar...rege printer ni juz Rm159 jek..hehehe jimat 40hengget....& aku tny yg model 2660 tu..upernyer juz RM99...wargh...murah tu..xpe nnt aku beli yg tu tok letak kat kg sbg ganti..hehehhee 2-2 model ni gune catridge dari no. siri yg same iaitu 60XL...senanglah nnt kan...tp kan.…