Skip to main content

Posts

Showing posts from December 23, 2009

Italiano

Story mory bout besdae sazz lom berakhir...

as ape yg di rancang, smlm kami ke d'curve tok sawan2 abiskan duit dlm poket...hehehe actually plan asal tu utk annual dinner [hehehee...gelak sila jgn besar ok!] utk GGO & sempena meraikan anniversary GGO's yg pertama kan....

kebetulan dirancang dah lame....tup tup asik di postponed...kekdah nye...smpai nk ke besdae adik bongsu....teros lah plan ditukar.....utk adekan majlis semua serentak..jimat kos..jimat masa jimat minyak kete yg terbabit jimat napsu serakah tok melantak jimat kalori & penjimatan yg maha hebat

asalnye...pilihan org paling tua nk makan di Merche.....tapi kekdahnye..dia dah kayape di sebabkan meknab terchenta....."tu lah..syg awek di manje2kan...kan dah rabak poket tu"...makanya...dia request utk serang ke mane2 kedai makan mampu bayar...hehehee

so, oleh sebab aku ni bab makan..tarak hal..biarkan dia decide mane yg dia mampo ajolah kan....so, semua pon setuju supaya org yg paling tua...rambut dah maki…

Maybe

aku dah TAK RETI nak pilih color..nk match ke...nak rase sesuwai ke.....aku dah sangat ketandusan IDEA nk pilih...makanya...akan ku biarkan design belog ni begini..aku ubah lelebih...dah macam2 plak ilang...tu yg malas tu..ehehehe...

makanya......opppsss

ini ajelah hasilnya....malas dahhhhh...tetibe kekreatipan aku yg xseberapa dah lenyap....