Skip to main content

Posts

Showing posts from September 7, 2010

Iftar with Atatians [Versi gambar]

Entry asal di sini. dan seperti yang di janjikan..ni lah gambar beramai2 sebelom pulang..ramai kan?

Iftar @ Warung Dusun

Sup Gearbox, menu utama berbuka ahad yang lepas.
Kali ni, hanya Aku, Dewi,Jijo, Sazz & Adi sahaja yang menjaya Majlis berbuka puasa GGO. Diz time dewi yang uruskan semuanya, dari pemilihan tempat & membooking tpt & mengorder makanan berdasarkan ape yang diingini oleh tekak para ahli yang lain.
Walaupun berlima sahaja, tapi lauk pauk penuh satu meja. Mak datok ai, takut jugak xbais, tapi name pon ahli GGO yang bernapsu serakah pada makanan...makanya, alhamdulillah semua makanan licin di pinggan, penuh di lima perut manusia. ahaks.
tetapi, kami xreti makan sup gearbox, makanya, sup aja abis, tp kami xreti nak korek daging & lemak2 yang tersedia..huhuhu
ok selain tu, kami jugak order siakap sweet sour, hari2 makan siakap..miahahahahaa owh finally, dpt jugak tekak aku di basahkan ngan tomyam di kala bulan puasa...mmg aku mengidam dr awal puasa, tapi dek kerana kedai makan bawah umah aku ni bukak lepas berbuka & akdang2 xbuka...maka, memang payah utk aku tapau tomyam utk mel…