Skip to main content

Posts

Showing posts from August 6, 2009

Annoying

Kau kat mane?
[sedangkan dah sedia maklum jawapannya -OPIS]
[sabtu ahad time xkeje..amat lah sukar utk aku online kn]

Dah Lunch?
[Tgk jam - Baru kol 10.30am] *lol*

Ko bz ke?
[if terlampau bz, ade ke aku melayan?]

Ko keje kat situ lg ek?
[perlu ke hari2 aku menjawab soalan yg same? muke aku ni asik tukor keje ke?]

Best tak keje kat situ?
[aku rase everyday ko tny soalan ni..perlu ke jawab lg?..kalo best sekali pon..tak efek poket ko kn]

Amacam gaji situ dah best ek?
[ko nak mintak sikit ke?]

Dah naik pangkat?
[hari2 boss aku naik kan pangkat aku!...dey mane ade org tny soalan2 mcm ni hari2]

Rajin ek ko online?
[perlu ke aku jawab begini.."aku online disebabkan ko?"]

Nota kaki: Ko pemalas online ke? ke aku xpenah amik kesah pasal ko..cume ko jek selalu amik kesah pasal aku..pdhal..aku xdek ape pon yg perlu ko kesahkan...aku hanya org kebanyakan yg tiada apa2 keistimewaan...soalan2 yg same hari2...membuatkan aku rase....nk siram jek ngan si tukang soal dengan air SIRAP BANDUNG!

**dalam ati aku**