Skip to main content

Posts

Showing posts from June 3, 2010

Idea

Oleh sebab aku patah Semangat, aku rase


aku rase


aku rase
..
.
.
.
.
.
..
.
..
..
.
.
..
.
.
.
..
.*
**
**
**
*
*
*

aku rase

aku kene bercinta kot utk kembali kan semangat tu pulih

jap jap..

ape relevan nya?

ntah

pikir balik nnt

sambung lain kali aja...

Mari tengok Keranda

Kan aku ade cerita kisah kitaorg serang Muzium kan....ha ni lah hasilnya. Aku baru cuba 17-50mm f/2.8 aku yg baru beli..saje try shoot under low light w/o flash....kire berpuas ati jugak lah

layan je lah gambar2 ni k!





keranda kepingan pipih batu

ni plak..bace kat bwhnye pla..hehehe
















Betul lah

Aku ni Hilang Semangat kot.

tapi masih belom hilang arah tujuan k :P

dan aku masuk dalam fasa Confuse

itu lah aku skrg...no wonder aku macam Zombie Kampung pisang berjalan [tp xdek lah terok lagu tu]

cuma, kalo korang terserampak ngan aku, & tegor aku...tp aku xdengar or buat DERK jek...anggap jek aku tgh tido ketika berjalan!

ok...itu aja....

selesai pencarian masalah...skrg aku kene carik jalan penyelesaian plak.

Nota kaki: Aku rase aku kene struggle utk mencari SESUATU yg hilang tu....

Bounty hunter

Cerita ni aku layan kat GSC lah kan. mane nk dpt nye DVD...dah ade ke? blom kan..hehehe







ok..ok...Ahad lepas, mmg plan nk gerak balik KL awal, salah satu sebab utama, baju aku dah berapa minggu tak basuh [sila abaikan org pemalas ni..aku bkn mls, weekend bz lah, lg pon, nk jimat sabun punye pasal] tp aku gerak lepas zohor jugak, sbb kat Melaka, hujan lebat mencurah2, xkasik peluang utk aku redah sbb MakPak aku kompem lah jadik kn alasa ujan lebat tu utk aku tidak bergerak pulang lg..sigh*







nak tak nak, aku kene balik jugak sblom highway plus yg bakal dilalui tu Jem ngan kenderaan org yg berpikiran mcm aku jugak..hehehehe tapi..melaka mmg Hujan lebat, sampai senawang, sangat lah panas terik ok. & aku hny drive seperti bersiar2 di kampung..wakaka....







sampai KL pon aku xbasuh baju, aku tgu DD balik & teruskan aktiviti utk perabiskan duit jek lah...pergi Tropicana jek pon..tp duit abis beratus2...mau TAK NYE...aku sia beli Spec...Didi pon beli..sbb ade promo kat Alook. Sila lah beli...…

Wonderwall

Tu lah aku dah kate, jangan kasik aku MC, mmg merapu jek aku ntt. Aku bace buku, buku pinjam, pinjam nye dah lame, baru nk bace...wakaka sori ek Mira, mmt aku pulang kan..jgn ko nyanyi lagu PULANGKAN udah le..ngeh33

ok, try carik lagu ni kat external hardisk aku yg dah lame aku xjengah tu kn..hehehe skali ade plak dlm simpanan harta puasaka aku tu..wakakaka...dari selasa petang smpai ke mlm smlm..mmg lagu ni jek lah yg aku layan...giller dulu xrase pon best mane...lame2 dengar NOT BAD jugak...tp ok lah..dr aku layan lagu...tak tepung gandum mesti gambir tu..lg memening kan kepala...wakakaka



Today is gonna be the day
That they're gonna throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you gotta do
I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now

Backbeat the word was on the street
That the fire in your heart is out
I'm sure you've heard it all before
But you never really had a doubt
I don't believe that anybody feels
The way I do about you now

And a…