Tuesday, December 30, 2008

Jumpe Geng Lame

Ni anak si bibi..Noura name dia..kalo aku salah eja tu..sori ek..lupe nak tgk IC anak dia..gille dah besor anak ko weh..9months kalo xsilap aku..hehehe pape pon mmg cute anak ko ni... rase nak gigit jek rase nyer..hehehe [mau aku kene sepuk ngan mak dia kn]..hehehe
Ni dia BIBI Rohana & family... punye lah jauh kn..kat melaka payah nk jumpe sekali jumpe kat Jitra..ha amik ko...ngomel jugak si bibi ni sbb kenduri dia kat melaka pn aku xpg..sori lah yea..aku ade hal mase wedding ko 2..kene rush balik KL...last aky jumpe dia a day before dia kawen mei 2007 lah kn..mase 2 kat sek. men ayer molek..amik exam KPLI terchenta aku tu..hehe..



mule-mule aku perasan dia sekali imbas..ingatkan salah org...tp dia tegor aku.."ko watpe kat sini?" hehehe aku lak tny dia " ko lak watpe?..ko join rombongan org sebelah ek?" almaklumlah pihak lelaki kan dr melaka..aku budget dia kaum kerak si dakwan lah..sekali silap dahhh...rupernyer hubby dia lah kawan dakwan mase kat UIA & dia dah pon menetap kat Kulim..sbb after kawen terus ikut laki dok kat gua musang pehtu pindah ke kulim...& paling best dia xkeje ok..full time housewife...gille heaven kn...aku nak jugak!! tp ape kn daya..nasib org semua laen2 kn..hehehe



dia pon memule ingat aku ni kaum kerak org sebelah..hehehe tp hakikat nyer aku housemate pengantin perempuan..hehehe pehtu leh lak nk soal siasat camne leh jadik osmate aku..pjg lah citer nyer jadik kn..2 taun 10 bulan pon xabis story nnt..hehehe



pape pon dapat jugak aku berjumpe bibi....seorang budak class aku mase form 3 yg giller selambe + gamble tido time math..ingat x, cikgu romantika math kite..hehehe yg mane aku selalu jek kene ayat "awak cikgu ka, saya cikgu?" amik ko..ke aku durhaka ngan dia? ntah le...hehehe tp aku selalu xnk ikut jln kerja dia yg pjg berjela..giller lmbt nk dpt jawapan kn..janji jawapan betui dah lah..hahahha

Jom Nyanyi





Do you hear me,

I'm talking to you

Across the water across the deep blue ocean

Under the open sky, oh my, baby I'm trying

Boy I hear you in my dreams

I feel your whisper across the sea

I keep you with me in my heart

You make it easier when life gets hard



I'm lucky I'm in love with my best friend

Lucky to have been where I have been

Lucky to be coming home again

Ooohh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh



They don't know how long it takes

Waiting for a love like this

Every time we say goodbye

I wish we had one more kiss

I'll wait for you I promise you, I will




I'm lucky I'm in love with my best friend

Lucky to have been where I have been

Lucky to be coming home again

Lucky we're in love every way

Lucky to have stayed where we have stayed

Lucky to be coming home someday



And so I'm sailing through the sea

To an island where we'll meet

You'll hear the music fill the air

I'll put a flower in your hair

though the breezes through trees

Move so pretty you're all I see

As the world keeps spinning round

You hold me right here right now



I'm lucky I'm in love with my best friend

Lucky to have been where I have been

Lucky to be coming home again

I'm lucky we're in love every way

Lucky to have stayed where we have stayed

Lucky to be coming home someday



Ooohh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh

Ooooh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh

Kenduri kahwen Nik & Dakwan

Finally, turn nik pon sampai..maka ia telah diiktiraf sebagai penutup tirai 2008 bg musim kawen budak 10L.. so, next episode serang kenduri kawen budal 10L adalah next year..sape nyer majlis..sila lah buat press conference ngan kadar segera..takut bakal berlaku perebutan tarikh lagi seperti yg terjadik sebelom ini...hehehe tapi ade yg dah mcm nak pilih tarikh..sape tu..aku xsure sgt..masih lg angin baru nk bertiup..pokok lom bergoyang..so wait & see ok!

Majlis nik ni selamat diraikan oleh semua ahli keluarga & tetamu yg hadir...apa yg aku tau depa ni kenal dlm dah 2taun jugak kot..melalui si marini&hubby nyer si wanshah..hehehe mcm mane 2..aku xbrape pasti..sbb si dakwan ni kawan kepada marini&wanshah..kire skulmate bdk ber2 lah 2...
ape pon nik...ko nmpk comei ari2...even adelah sket yg ko cam segan ke ape ngan ade yg xkene sket kat make up..but xnmpk lah...kire ok sgt 2...yg pasti aku sukak baju ko..hehehehe lawa gitew

dakwan ni..budak melaka...aku rase budak 10L mmg suke org melaka kot..hehehe sbb rase nyer nnt akan ade 3org yg kawen ngan org melaka..sbb skrg dah 2 org kn..hehhee kire marketable jugak lah mamat-mamat melaka ni..ngeh33
ni lak pose kat umah makcik mane tah..name lak aku lupe nk tny..tp seyes umah dia ala2 klasik gitew...thanx alot utk makcik 2 sbb benarkan kitaorg posing sakan kat umah dia..hehehe



Nota kaki: to nik & dakwan selamat pengantin baru & semoga kekal selamanya...hadiah jgn lupe claim nnt..aku lupe lah nk beli..ngeh33

Salam Ma'al hijrah

Selamat Datang 1430H

Semoga Kehidupan Kita semua akan lebih dirahmati & diberkati

Kembali Ke Penang

Ronda-ronda Penang lagi..hehehe diz tym serang kenduri lah kn...actually follow Miera g kenduri ex-opismate dia..dah alang-alang kitaorg nak ke Jitra, so singgah lah bercuti ke Penang & kebetulan lak Sharna & Hubby nyer nk blk kampung..so, join venture lah kn...kire carpool lah kn..& kitaorg pon tumpang lah berteduh di rumah parents kak sharna [hehehe kakak ok!]..thanx a lot to family kak sharna yg beria melayan tetamu seperti kami..tp kami sedap jek wat taik mate..hahhaa seyes letey sgt..smpai kn xberkesempatan nk serang "Pesta"...sbb khusyuk sgt membuta..hahahaha aku xdelah ralat sgt sbb aku dah ronda-ronda Penang mase "Penang 2006"
dulu..



aku xtau nk start camno citer..sbb aku blank plak pepagi nih..so, tunggu lah entry seterusnya kejap-kejap lagi ok!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...