Friday, December 3, 2010

GGO@Makan-makan

eh belom makan dah kene bayar? sob sob....kater sini self service kan..isi form order, bayar , pahtu baru lah leh makan..hehehehe

dah bayar...kena lah tunggu makanan tu masakkan...no.32, cantik jugak no ni ek..pdhal dah lapar..no, pon jadik cantek..ahahahahaa
owh lupa ni kisah mencekik ahli GGO sselepas membaling bola ke longkang sebanyak 3games sorang....3games..mau xkebulur sorang2..dah lah xbrekpes kan..hehehhee
muka tenang jek pilih menu.,..pdhal dlm hati bergelora nak pilih semua yg ade..hahahaa tamak haloba lah sket bile bab makan kan...

owh ya, dah nak kol 1am, tp aku masih gigih upload story mory dlm belog dah lame terdiam membisu tanpa cerita..well i bz siapkan album customer, tu yg xdek mood nk jengah ke sini, kang dah singgah kompem album yg xsiap kan...dah tu plak semua cerita makan jek malam ni sbb nye aku kelaparan...hahaaha tengok makanan, harap2 dendangan lagu Senyum dlm perut terus terdiam lah kan..tapi hampa...dia terus berbunyik..esok ajalah aku isi tym sarapan. td xsempat nk beli makanan sbb dr Cheras td jalan maha jem, dan aku xtahan nk terkucil..terpaksa berlari naik atas utk melepaskan ape yg tersepit dah kan...tu yg malas nk turun balik tu..asik2 telan soya bean..soya bean..air kosong..ahahahaha makan biskut raya aji..hahahahaaha
muka dewi yg tabah......dpt makanan semua senyap ek tym tu..nmpk sangat masing kelaparan seperti situasi aku skrg..lapar dowh..ahahahhaa
masing2 cuba melayan perasaan utk mengurang rasa kelaparan..hahhaa mcm2 perangai ade....owh orang paling kaya nk belanje ke..byk duit keluar tu nmpk ney..hehehe
yg paling menarik..ni lah dia..soda gembira..dah minum terus tersenyum menghadap makanan...motip nye xtahu..saje jek buat ayat maca ni kasik panjang ini celita..hehehehe
masing sibuk ngan ayam penyet nye..dah name serang kedai ayam penyet kat the curve tu kan...tp adi maintain order yg daging....ak ux order daging sbb daging tu kecik sgt...nnt takut xcukup dikala kelaparan ni..ahahahaha boleh x alasan macam tu?
giller menyelerakan plak gambar ni aku tgk malam2..dikala perut berkeroncong..damn.....esok xnak lapar mcm ni lagi..nyosal den xnak turun balik..kereta aku tu berkunci ke x, aku pon xpasti sbb td terkocoh2 berlari nk kejar lift [pdhal lift tu xbergerak pon kan]
ok jemput makan semua...nyam..nyam...oh silap...kalo ikut style cafeworld... nom.. nom... nom.. nom.. nom.. erkkk.... heheheheheee
dan petang nye aku ke shah alam utk menghantar nyiok kebana...seperti baisa, xkan sampai umah terus. mesti ade tempat persinggahan kalo dah berdua tu kan..singgah anggerik cuci mata...ahahhaa tp xdpt cuci poket..& singgah masalam utk membolos kan poket lalu makan di noraini cafe utk muhasabah diri ngan ape yg telah terjadi...yolah wa rembat 2 helai baju ok..2 ok! bukan nye hari raya kan..tp xpe....berbaloi2 ngan harganya yg murah
soto nasik ni milik perut aku....makan lagi..pdhal baru jek mencekik ayam penyet tu kan..tp napsu makan tu xleh nk dihalang....
dan laksa sarawak ni..milik tuan yg belanje pd ketika itu..kalo tau dia nk belanje..kompem aku order yg best sket...hahahaa
dan kedua2 kami order teh ais yg xberapa nk sedap..ahhaahahaa pandai plak aku kate xsedap kan..tp serius mmg tah ape2 jek rase....

oklah, aku nak tido, nak mimpikan makanan lazat2 nnt ...
**update@9.33am: owh, mmg sah kereta aku xberkunci. dan byk plak typo error dlm entry ni..hahaha nampak sgt mate dah xberapa clear mlm td..kekekee

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...