Skip to main content

Posts

Showing posts from December 3, 2010

GGO@Makan-makan

eh belom makan dah kene bayar? sob sob....kater sini self service kan..isi form order, bayar , pahtu baru lah leh makan..hehehehe
dah bayar...kena lah tunggu makanan tu masakkan...no.32, cantik jugak no ni ek..pdhal dah lapar..no, pon jadik cantek..ahahahahaa
owh lupa ni kisah mencekik ahli GGO sselepas membaling bola ke longkang sebanyak 3games sorang....3games..mau xkebulur sorang2..dah lah xbrekpes kan..hehehhee
muka tenang jek pilih menu.,..pdhal dlm hati bergelora nak pilih semua yg ade..hahahaa tamak haloba lah sket bile bab makan kan...
owh ya, dah nak kol 1am, tp aku masih gigih upload story mory dlm belog dah lame terdiam membisu tanpa cerita..well i bz siapkan album customer, tu yg xdek mood nk jengah ke sini, kang dah singgah kompem album yg xsiap kan...dah tu plak semua cerita makan jek malam ni sbb nye aku kelaparan...hahaaha tengok makanan, harap2 dendangan lagu Senyum dlm perut terus terdiam lah kan..tapi hampa...dia terus berbunyik..esok ajalah aku isi tym sarapan. td xse…