Skip to main content

Posts

Showing posts from March 29, 2010

5 Hari berlalu

Tu lah dia, name jek dok serumah. tapi percaya atau tidak, dah 5hari aku xbersua muka ngan Didi. Serius, mcm dia blk Telok jek, pdhal dia ade jek kat umah.

Org len selalu ingat aku ni mmg leh jumpe dia hari-hari sbb serumah, tapi SILAP ye kengkawan, dr khamis lepas aku xjumpe dia.

Khamis, aku smpai umah mlm, Didi dah pg keje, Jumaat pg plak, aku dah g keje baru dia balik. Lepas tu, balik keje aku teros blk melaka.

Sabtu plak, aku blk KL, sampai kerinchi dah kol 8.30pm, Didi dah pg keje tym tu. Erm ahad pg plak...seawal 8lbh pagi aku dah chow ke Ampang...Didi xsampai umah lg, Blk umah kol 8pm, mane nk jumpe sbb Didi dah pg keje kn..ater shift dia 8pm-8am, Kalo ptg ni xjumpe jugak...xtau lah nk kate ape..hahahaa

seolah-olah, dia sewa umah tym siang, aku plak sewa tym mlm..hahahahaa

Terpakse simpan gossip 5hari ni.....

Nota kaki: tabik spring sbb dia bertahan lagi ngan kerja Shift tu....kalo aku..dah lame aku bungkus baju balik kampung tolong ayah aku tanam keledek..keh keh keh