Skip to main content

Posts

Showing posts from August 14, 2008

~Adik~

Si adik ni..1st tym aku dpt mengabdikan gamba dia ngan camera aku..b4 diz even selalu jek jumpe [kat opis lah] hehehe tp xsempat nk tangkap gamba dia..hehehe dia ni baru 3thn tp punye lah besar..size dah mcm bdk sekolah tadika [5-6 years] hehehe tp serius anak kak nor ni mmg selambe + gamble orgnyer...pas2 suke nyanyi lagu KEtahuan by Matta band..hehehe suh dia nyanyi selambe jek..adik ttp rock!

Aku baser dgr cerita pasal adik dr MAMA dia..hehehe mg senang nk handle bdk kacak ni..hehehe tp ayat yg aku suke dgr dia ckp mase kenduri sharna "MAMA adik nak baby macam ADAM!" ha amik ko...mcm mane lah nk bg adik 2 baby lg..hehehehe :)



Adik mmh syg kat BABY adam ni.,hehehhe teruk adam di cium nyer..hehehehe seb baek adam jenis cool & kontrol macho..hehehe almaklumlah adam kn seorang baby yg ensem..huhuhu :)

xpe xlame lg bile adam dah blh jln..kire adik dah ade geng baru lah kn..xdelah risau dia kene main ngan bdk2 xbrape nk seusia..

ni dia lirik lagu yg adik selalu nyanyikan [jom …

Danish

Aku penah up kan entry pasal Danish kat FP aku dulu..dia ni anak opismate..1st tym jumpe dia mase Treasure hunt bernas taun lepas, sbb aku blk KL tumpang kete parents dia..hak33..2 yg geram tgk gelagat bdk comei ni..tp dia ni ala2 malu jugak nih..even dah besor sket skrg ni pon pemalu lg...suke wat aksi..tp sekejap jek dia posing..xsempat ko snap..dia dah nyorok..jenuh jugak lah nk mensnap pics dia hehehe. ok entry dulu leh tgk kat sini ni versi dulu kat fotopages aku ... ni mase kenduri sharna kat shah alam...
Agak jenuh jugak lah nk amik gamba budak kecik nih~~~suke larik-larik..penat aku nk kejor nyer...pas2 larik kompem pg kat mak dia..hahahahaa..hampess!!!! Ala ..malu lah plak kn..:)
mmg mencabar betol nk snap pic dia..cube lah dok diam mcm adik or adam kn
Pape pon..danish mmg encem Ha..curik ape tu...kan danish nye gule-gule dah abis..nnt aunty naily marah..ayok!!
sweet smile...but blurr..[aku lah yg xreti snap] apelah yg cube dia lakukan tah~~~lupe lak aku
aik..adik cam kontrol e…