Skip to main content

Posts

Showing posts from July 12, 2011

Kamera Idaman

Aku dah mengalami malas nak angkut camera berat2 ni. makanya, nak beli camera compact tp hasilnya kena gempak macam DSLR. hahahaa setelah di cuba-cuba ni yang terbaik wok. serius mmg hasil dia cantek. dan sangat memukau jiwa aku. tapi harganya menjadi masalah. dan terpaksa lah simpan di kedai selama-lamanya. kecuali ada orang sudi nk present time besdae aku bulan ogos nanti.muahahhaa
dan lagi gojes kalo dapat yang kaler putih..ya-aw-aw lah kan....serius comel lagi gojes. sob sob..kenapa lah ko mahal sangat.








ni review pasal camera ni

Nota kaki: Cik reen, kalo ko nak beli, ko beli lah camera ni.kompem berbaloi nk rakam gambar si Mia tu. nanti aku dah free aku jenguk Mia yek.ahaks