Skip to main content

Posts

Showing posts from September 11, 2010

Last Minute

Baru nak ceritA perihal persiapan raya..heheehe biasa lah cerita carca marba kan..ikut dan jek...

Oleh sebab, kampeni aku mewajibkan semua staff cuti pada khamis tu, maka lepas keje hari rabu aku terus zaass vroom vroomm balik kampung lah. erm alhamdulillah, perancangan terbaek macam tahun lepas kan. kalo tahun lepas aku balik pd TGH raya sbb kampeni lame aku halfday pd sehari sebelom raya tu..maka jimat lah cuti kan. Ok, semua org dok perlekeh aku ngan keadaan jem, tp aku cool jek..kalo dah jem tu redah jek lah..aku xsanggup nak redah jem byk2 kali..yolah kalo dr glenmarie tu nak blk ke kerinchi, dah satu kali jem kn...kang gerak blk malam..jem lg sekali kan..baek aku gerak lepas keje & hadap sekali jem jek kan...erm ok aku gerak blk dlm 4.50pm..miahahaha kuar awal sket lepas asar kan..org sume dah blk awal kan...
& alhamdulillah aku selamat sampai kol 7pm kat umah aku..huhuhu sempat lah berbuka ngan juadah yg aku dah request awal..muahahaha..,.
well....xsia2 aku sentiasa bukak …