Skip to main content

Posts

Showing posts from November 18, 2012

Tapi bagaimana

owh seksinya suara abang tam ni kan.. opsss. lagha betulkan malam2 ni..hehhee

tetibe rasa jari ni nak menari2 atas keyboard.  dan semestinya bukan nak cerita pasal lagu abang tam ni. tapi sengaja je nak merapu, dah lama rasanya xmerapu tanpa sebab dalam belog sendiri.

owh memang ramai geng yang bertanya aku sibuk ke? erm macam biasa jek cuma buat2 sibukkan diri jek supaya terasa sibuk. faham? buat2 jelah fahamkan. malas nak explain panjang lebar. buat lenguh jari kang terbabas je dari cerita sebenar plak. and korang pon boring nak baca. well, korang baca ke? confident je orang bacakan. takpe, better syiok sendiri dari tak rasa apa2. hahahaha

layan 'Istanbul tunggu aku' eh.... 'Istanbul aku datang' lah. cute jek Beto kan. nasib baik suami orang kalau tak Free jek nak rasa tanam azam nak tackle dia. hahahaa. tapi dia suami orang terus memang tak jadi langsung lahkan. Jalan cerita ok. dah lama tak tengok movie. last ngan dewi masa raya. tibe2 terpanggil dan diseru2 untuk…