Skip to main content

Posts

Showing posts from September 13, 2010

Tahniah

Hari ni, my best buddy, Cdah akan bertukar status. seb baek bintulu tu agak jauh & jatuh plak di bulan syawal. kalo tak kompem aku dah ade kat sane utk same2 memeriahkan majlis.
tapi takpe, tahun depan insyallah aku akan ke sana jugak [Wajib kot] utk same2 menyesakkan majlis ko tahun depan pulak..
Tahniah Cdah. semoga kau berbahagia selamanya ngan si dia. even ko dah tinggalkan aku dalam gerabak ketapi lain kan..muahahahaa...sob sob..xpe..as long as ko happy, aku ngan dila kompem hepi...
Nota kaki: owh rindu dowh rumah sewa yg lame..rindu pd ko ngan dila...