Skip to main content

Posts

Showing posts from May 18, 2009

Thanx To Salini

Finally, penantian ku dah berakhir

ahaks!


Thanx to Kak Ida jugak...sebabnye tolong ngambil barang tu dr Admin...


hehehe ape yg diorder telah selamat sampai...

ape yang kembung-kembung telah dikempiskan....

& ape yg pasti...aku leh sumbat lagi byk..utk jadik lagi kembung :P

Nota kaki: Macam katak kembung daaaaaa

ABC Sek 2, Shah Alam

Slurppp..
Slurrp..
Slurp!

Meh tengok gamba nims...


Meleleh....



Gamba ni aku amik dari sini
Gile TAK GIle... 2kali aku balun ABC nih dalam mase satu hari... al-kisah nye, sabtu TGH yg lepas..aku g jumpe Junior sekolah aku...saje jek..dah lame xjumpe plus nak TGK keadaan dia ok ke idak lepas balik dr umrah sum more ngan dia yg TGh serabut ngan Thesis tok MAster dia... dia dah weng..tu yg aku gigihkan jua nk menjenguk + bwk dia gossip2 sket kasik otak dia xmakin serabut...ingat kan nak makan kat area umah dia jek kat sek.24 tu jek...tp dia lak wat plan ke sek.2, layan kan aje..leh layan ABC cokelat kan..hehehe dah bertaun xmakan weih!!! walau pon ABC cokelat xsehebat Mc Flurry or eskrem cornetto or baskin robin..tapi dia sgt spesel ok!

maka ke sek.2 lah TGH aritu... makan nasik ngan lauk wajib sek.2 iatu ikan keli bakar + air asam + kentang goreng + ulam-ulaman..layannn jek bari RM4.50..kagum aku sebentar! Pehtu xdilupakan ABC secawan [seperti rajah kat atas..aku xbawak camera lagi! damn!]

dok b…