Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2012

:)

Kegilaan Terbaru

Ke
Cuba-cuba berjinak membela pokok.tapi nya tgl kt kg. Omak eden pon asik bising bila aku nk angkut blk kl. Eleh mintak tlg siram je kn.

Bunga ni aku suka. Tp ni benih asal kaler merah baldu.tapi hasil semaian semula jd pink pulak.pink pon pink la kn

Dan ni pokok ape aku xsure.tp aku suka if daun dia lebat and berkilat..huhuju ok kasik gambar close up sket plak..taraaaa


Dan selasa lepas sempat lah aku g beli lg 3pasu.tapi tu project akan dtg le kn..hehe

ini bukan perkara main-main

Selamat pagi.

Hari wilayah dah berlalu, maulidurrasul pon kita dah sambut. Ni thaipusam plak menjelma.lps ni kerja sampai mei ye.

Setelah bertapa lame di kg.aku dengan seriusnya nak cari kerja di melaka. If kengkawan yg bekerja di melaka, sudi nk bg info pasal kerja2 kosong di melaka.roger lah saya. Sesungguhnya saya amat-amatlah serius akan hal ini.

When hampir 7years kat KL and rasa macam nothing je achievement. Tu yg rase baik blk kg dok bwh ketiak makpak. Sekian.