Skip to main content

Posts

Showing posts from March 22, 2011

Pertama kalinya

Aku tak dapat join aktiviti meronggeng GGO ahd yang lepas dan keciwa sbb tak dpt jalan2 kat sunway pyramid sambil cuci mata. dan lagi keciwa sbb HSM yg belanja aritu..hahahaa xdpt merasa bonus HSM kan. xpe. non ado rezeki.

aku terpaksa menjadi escort girl petunjuk jalan tanpa gaji kepada makayah aku. ekceli makayah aku datang ke KL since sabtu petang sebab makcik aku kat klang buat kenduri sikit. dan terang2 semua orang ada hal kat alai & kampung masing & rumah masing2 maka aku yg masih single ni lah yg di utuskan utk membantu makcik aku apa yg ptt since pakcik aku dah tak boleh amik cuti kerana cuti dah di abiskan masa teman makcik masa kaki makcik aku patah awal tahun hari tu. romantik kan..even dah berusia...sangat lah kagum dengan mereka ni. dan kebetulan ada sedara mara yg kawen di alai, makayah aku sampai lambat lah kan. dan seterusnya, ayah aku kata nak ke low yatt, well ayah aku memang suka ke sana. kali ini tak lain tak bukan utk membeli 2 buah notebook utk adik2 aku..…

Cinderella Man

Mata aku dah jadi cik lebam di sebabkan drama korea ni. bapak la payah nk abiskan 16 episode ni. selagi tak abis..asik lah terkenang2 kan.

kepada peminat korea, sila lah layan cerita ni ya...hehehhe