Skip to main content

Posts

Showing posts from December 12, 2008

Outing [Hasil]

Ini lah antara hasil dr outing semalam..yang aku meraban dlm N3 sebelom ni kan...lambat sikit update sbb mim alip lam sin lah kn...

#1
#2
#3 #4
#5
#6 #7 #8
Nota kaki: hasil ni sume aku xtouch up or make over ok! semu fresh dr oven aku..ngeh33 aku juz resize + aku crop pic #8 jek...

Outing [Equine]

Ha ape yang ko buek dalam somak itu oiii??? ha..ha..ha jgn pikir yg bukan-bukan ok..ini adelah langkah pertama nak "usha" tempat yg terbaek punye utk project kitaorg..hehehe ni kompem lah korang pikir tah pape-pape ek...



bukan project ape-ape yg xsenonoh ok! ni adelah prject yg senonoh & agak sesuwai utk mengisi waktu lapang kami...
tadaaaaaa....ni lah project kitaorg...semalam bersamaan ngan Cuti Hari jadik Sultan Selangor, Aku - DD - Fit wat lah keje mengong yg asik tergendala jek agenda nye kn...so, smlm suppose kitaorg settle kn 3 assignment..but weols hanya dpt langsaikan 1 assignment jek..disebabkan mase yg flies very da fast kan + cuaca sgt lah xmenentu skrg ni...so, alhamdulillah kire nyer 1 assignment 2 dpt disettlekan smlm..so semalam nyer assignment more to teknik pengcahayaan + care-care nk mengawal apperture ngan shutter ngan ISO [bile mase yg sesuai nk turun kn ke naikan ke menatang ni sume] + teknik komposisi...kali ni focus pd shoot outdoor lah kn...pehtu f…

Los Dan Faun

Rabu malam khamis...hehehe ni aku ngan DD wat keje mengong sbb even letey baru blk keje..tp geygeh nak tgk muvi jugak kan.. asalnye..mase Ber YM tym keje ptg tu..tetibe nak wat keje giller ni...nak tgk midnite muvi [sbb nyer esok nyer 2 kan aku cuti..semoga sultan dipanjang kan usia.... yang DD lak dah terang lagi bersuluh lah dah mmg off tym tu kan]..tp weolls decide mo carik citer yg ala2 leh wat berangan or leh wat kiteorg nyer usus+pankreas mengeras dan mengembang di waktu yg same..hehehe setelah skodeng....1..2..3..minutes kat website GSC...."wallawe"..payah nyer nk carik muvi ape yg ptt kami tonton mlm 2...lepas a short diskusi ngan DD...kitaorg kate..taram jek lah..janji masuk wayang malam 2...hehhee so, itu lah terjadik nyer aku wat reservation thru website GSC lah utk citer LOs dan FaUn...so, senang lah kan...mlm 2 kitaorg gerak ke mid valley [menjadik pilihan sbb paling dokat ngan umah kn] dlm kui 10pm..terus amik tiket pehtu balun Mc D jek sementara nk tgu 11.30p…