Skip to main content

Posts

Showing posts from March 4, 2016

Mac 2016

Sekelipan dah bulan 3, berkurun jugak aku tak update apa-apa kan, Azam aku bulan ni, nak balik kerja on time. tak kira. dan nak setelkan cuti ganti. eh list to do bertimbun, ada hati nak cuti nak balik on time, tak siap, malas pikir dah, i is penat. so tengah pikir, apa nak buat masa cuti..keh keh keh

ya, memang takde mood nak update apa-apa disebabkan aku dok bertapa kat rumah pon berapa hari je sebulan. so memang mood kelaut paling dalam, rasa bila duduk kat rumah, nak tido je, even tido tu perkara yang tak bagus, tapi nak jugak cover balik tidur2 yang dah terlepas tu.

nak tengok berjaya ke tak azam aku bulan ni. CAIYOK!