Skip to main content

Posts

Showing posts from July 3, 2008

Ronggeng Rokiah [Ver 2.0]

Welcome to Melaka..ooo ni kes ronggeng rokiah ver 2.0, diz tym aku DD & fit jek..hehehe lepas depa shoot kenduri kawen kat air tawar [umah isteri along] ptg 2 kami merayap ke Banda Hilir [aktiviti wajib] saje jln2 nk tgk banda melaka nih..yg mane si fit dah lame xmai..katenyer last 2001..lame jugak 2...hehehehee dia nk shoot kat A famosa..aku bwk lah...terkejut berok lah jugak dia tgk perubahan melaka kn..yg mane a fomasa dah xleh tgk dr jln besor sbb dah dilindungi dek Pahlawan Megamall [melaka makin maju ..babe] sejarah macam dah tgl sejarah..hehehehe melaka menuju ke arah "melaka maju 2010".
Ok gamba ni aku ngan DD fit yg shot...kami belajar menembak utk dpt kn efect matahari yg cun seperti di gamba sblh & bawah..ni hasil dr si fit..aku curik dr Fotopages dia...sila lah melawat Fattery Fotopages tp menarik jugak teknik ni..aku mmg teruja..smpai ke la ni..dok prektis lg ha..ngan laling aku 2..oppss laling aku dah ade 2 k! hak33....1 laling tok berjalan2 1 lg utk ja…