Thursday, August 27, 2009

Bilik Untuk Disewa

Kawan saya ingin mencari rakan serumah dengan kadar SEGERA [kemasukan SEPT 2009 or OCT 2009].
--------------------------------------------------------------

Endah Puri Condominium

Lokasi: Sri Petaling [utk details, sila roger tuan umah sendiri k!]

Khusus utk kaum WANITA sahaja

Fully furnished [bawak brg peribadi sendiri jek sbb xdisediakan k!...hehee] [Additional Info: Hall dilengkapi dengan aircorn & Semua bilik dilengkapi dengan kipas sahaja & bilik air pula dilengkapi dengan water heater]

Antara Kemudahan:
  • Parking ade,
  • Sauna pon ade,
  • GYM pon ade
  • swimming pool ade lah
  • playground ade jugak
  • dekat plak ngan LRT Bukit Jalil..senang kan?
Rate sewa: [lupa plak, dia hanya nak sewa kan 2 bilik saje, master bedroom dia yang ddk]
Medium Room : RM400/month [Tidak termasuk api+air]
Small Room : RM300/month [Tidak termasuk api+air]

Deposit: 1+1

Sekiranya berminat, boleh lah tinggal kan comment di sini or call sendiri Tuan Rumah Tanah kedaung sendiri di alamat no.phone yg TERTERA di screen anda LIA - 019 2768815 & blh diskusi ngan empunya rumah...leh mai jenguk keadaan rumah [address umah: B8-11, Endah Puri Condominium, Jln 3/149E, Tmn Sri Endah, Sri PEtaling 50350 KL]



Gambar-gambar tok mengambarkan suasana rumah hanya ade dining area & hall sajok[gamba bilik tu lom di snap...tu leh dtg & tgk sendiri lah kot.]






Oklah jgn lupe roger kawan aku tu yeeeee...kalo mmg dekat ngan area aku ddk skrg..aku jek volunteer dok ngan dia..hehehe tp apo kan dayo..jaouh kan..hehehe

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...