Skip to main content

Posts

Showing posts from December 24, 2009

Kalender Serbaguna

Debaran 2010 makin kencang..lebey2 lagik...bile kalender 2010 mule di edarkan... ekceli debaran tu xdek ape pon..saje jek wat ayat gimik yg membentuk ke arah kepoyooaaan lebey...

dapatnye kalender 2010 dah blh mule plan ape yg ptt kan [pdhal...kat outlook blh jek tgk..nk tgk taun 2020 punye pon blh kan] erm... kali ni dpt kalender Save More..hehehe sungguh berguna plak..xperlu dah planner or watsoever..sbb segalanye kat sini boleh dikatekan....memenuhi citarasa aku..di mana..ruper nye seperti mana2 kalender kuda..aku suke kalender kuda ni..sbb clear mewarna merah utk hari2 percutian kan...pastu tulisan yg besar..senang nk tgk dr jauh..ahaks....

oklah meh kite tgk...kalender SAve More ni....
ruper lebey kurang kan ngan kalender kuda tu?

ha tgk tu dia ade menandakan mane2 tarikh yg bagus utk melakukan puasa sunat..kire ni secara xlangsung leh jadik reminder lah kan..kan selalu kite jadik terkompius ngan bulan islam ni...ha...ni skrg dah siap tulis..xyah aku nk tulis sndr lah kan...

mudah kan…

Broga Hill

Ala yg dekat Semenyih tu...

xdek lah jauh mane kan...

dah lah semua org kate tempat tu best...+ cantekkkkk

tapi aku dah bape kali plan tp xjadik2 jugak..

lom ade jodoh kot ngan BrogaHill ni..

tp tu lah mmg teringin nak melenguhkan sendi+otot kat situ...

nk bgn seawal azan subuh lom berkumandang tu yg masalah tu kan..

haih* ditambah plak perencah xdek geng..selalu timing FREE xsame kan...

pehtu digaul plak ngan alasan malas + sengaja buat alasan

& then diuli kasik rata ...oppsss silap diuli ngan kebutaan jalan even garmin ade...tp aku xkompiden..hahahahaa

makanya, tempat yg dekat tu pon xsampai2 lagik

Nota kaki: sape lah yg nk ku ajakkan ni

Boys Over Flowers

Setelah sekian lame xmelayan cerita Korea...kini aku kembali menjadi pencinta cerita korea....rase last drama korea yg aku layan adalah...."Sassy Girl"....lepas tu semua citer korea aku anggap xmenarik..hehehe

Drama ni kebetulan aku layan mase last week...Jumaat mlm sabtu...kan dok kat kampung..mak ngan adik aku dok melayanm cerita ni....aku yg xtau nk watpe mlm tu...sbb xdek ape yg menarik nk di surf kan..+ boring lah kot...join jek lah mereka melayan cerita korea...mak aku siap bg service FREE utk menceritakan al-kisah 3episode yg aku xtgk..sbb ni cerita baru menggantikan cerita yg pasal musik...tah ape tah..budak opis aku ade citer kat aku mase kitaorg outstation kat kedah dulu..tp aku tgk..cam xkene ngan mood ke ape tah...aku xberminat pon..ke sebab dah separuh jln citer nye tym tu..tu yg xpaham tu..ahaks

makanya...dek sebab satu episode tu..aku jadik nk tgk lg..sbb ramainye jejaka kacak dlm cerita ni..hik22....makanya isnin lepas aku mmg lah semangat nk tgk kan..sekali ca…