Skip to main content

Posts

Showing posts from January 30, 2011

Kayak-ing

well dah lama kot xmain kayak ni, xsangka berpeluang masa kat langkawi aritu....ni pon sbb aktiviti kumpulan, iaitu explorace, salah satu task kena berkayak utk ambil bendera...seb baik kena berpasangan ngan si Rashdan tu....xdeklah insiden terbalik ke apa kan..hahahaa well....memang best...tibe2 dok pikir bila lah nk reti berenang ni....rugi ooo sbb swimming pool dia best...

Hujan

selama 4hari 3 malam di langkawi, aku di tadahkan dengan terik matahari sehinggakan aku dah lama tidak mengalami sakit kepala, jumaat petang kepala seperti meminta utk di gelekkan ngan steamroll
[gambar dari google image] tetapi hari pertama di KL... sampai jek di LCCT, hujan pon turun
dan hari ni hujan sepanjang hari
Subuh hujan
awal pagi...Hujan...
menjelang minum pagi...hujan...
tengahari...masih hujan
petang..hujan
dan kini...hujan masih tidak lelah untuk menunjukkan diri.
dan tiada penanda ianya akan berhenti
**macam ni, bila baju aku nak kering pah? nak kena packing balik ni pah oiiii....
rasa sedikit huru-hara kehidupan...hahaha macam dah xreti nak uruskan kehidupan....bilik dah macam tongkang pecah tu....hujan-hujan ni mood & ilham nak mengemas telah di selubungi oleh perasaan yang di tunjangi oleh napsu...napsu utk berbungkus di atas katil..heaven....berbungkus sambil online..hahahahaaaa dah lama xmerasai hari minggu sebegini...wallawehhhh layannnnnnn