Skip to main content

Posts

Showing posts from March 16, 2010

Sabah Bah [Hari Kedua Bahagian 2]

Belah dari Poring hot Spring, Ranau. The driver bwk kami ke bengkel kereta sbb nk tukat break pad kereta dia tu...hehehehe maybe dah tym dia kene tukar...makanya, boring xtau watpe kat bengkel tu..kitaorg pon pandai2 lah carik aktiviti utk menghiburkan hati sndr..heheheh

nilah Gaya org-org sewel nak menceriakan diri sndr di kala cuaca panas dering.
Kejap jek pon sesi menukar break pad tu....& perjalanan diteruskan ke Sabah Tea farm. berpusing2 jugak lah driver tu dok mencarik tpt..hehehe tny org ni, di kate belah denu..org tu suh pusing blk..mau x kami pon berpusing2..huhuhu/.tp akhirnya, sampai jugak kami di Ladang Teh Nalupak.
Oleh sebab cuaca sangat panas, tokleh nk berlari2 posing hindustan dlm ladang tu...gehhehehhe carik lah hiburan di tepian sajek..ahaks
Oklah, malas nk citer sbb sakan nk bergambar...layan kan aje gamba-gamba ni....
Balik dr ladang teh, kire nk teros balik ke Rose cabin [tpt penginapan kami malam tu] tetapi driver tu beria ajak ke War Memorial yg terletak kat to…