Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2012

Last day

esok adalah last day untuk saya berfoya-foya. Cehhh statement. macam dah jadi kasanova plak..ehhh silap eh,
abaikan
byk benda lagi yg aku tak sempat setelkan. heheh sekian.
ok, setelah 21 nak masuk hari ke-22 saya tidak bekerja. perghhh rasa seperti orang yang dah cukup kaya dan cukup ilmu di dada. walhal rasa macam lagi teruk coz. paper pon aku malas nk baca. huk huk,,,,dan time tak keje ni ingatkan boleh berjmat cermat tapi pengaliran keluar lebih luar biasa dari kebiasaan.
apa ek aku buat? macam-macam kot. dan best ulang alik Kl-Mlk pd hari bekerja adalah perkara paling jarang2 dapat berlaku..hehehe xperlu nak tempuh kesesakan lalulintas ni kan. tapi bila semalam pg ke opis baru amik kad parking, terus rasa nak down mood tu blk sbb aku kena bertafakur lah atas jalan dikala jem..hehehee well tu kan perkara biasa.
dan weekend lepas berjimba ngan budak ATAT di Cameron highland adalah moment yg sgt awesome. thanks to ATATians.
dan semalam kembali ke melaka dan hari ni, aktiviti sgt penuh. p…

pertemuan kali pertama

Official nama nnt ibu ngan abah dia announce. Tp yg pasti adik akan dipanggil NAFIS. alhamdulillah smlm nafis dah blk rumah and harini 1st tym mama yun dtg tengok. Semoga nafis sihat dan membesar dgn bijak disamping menjadi anak yg soleh

masa untuk berkumpul

Alhamdulillah, yang dirancang selamat dilaksanakan. dan thanks to jue coz sudi follow hubby nya training di KL. maka, dapatlah kami berkumpul. if, dahulu kala berkumpul time raya, tapi kini agak payah dek kerana ketidakcukupan ahli. hehehee
actually, bukan 7 years but this year baru 6 years. tapi xpe, aku ngan jue mmg dah masuk tahun ke-7 pon.
dan seperti biasa, Ila volunteer utk bukak pinta rumah terima kedatangan kami. yupp, mmg preferred jumpa di tempat tertutup dari lepak di mana2 kedai makan kerana tempat public agak kurang sesuai. yolah sedar tak sedar 5jam hokeh kitaorg bersembang, sampai Daous (hubby Ila) angkat kaki masuk bilik & zzzzzzzzz. kesian takde geng. hehehehee tapi seronok lah kan. macam-macam topik kami sembang dan anak-anak depa ni pon terkawal dalam rumah je kan. itulah tujuan utama supaya anak2 mereka tidak bertempiaran lari sana sini. tak tenteram mak-mak nak sembang kan.
see, terpegun dengan akti ultraman di TV. paling peramah as usual, anak dara si nik lah k…

GOoD ByE DaRLiNG

Terima kasih daun keladi di atas jasa anda selama setahun 7bulan. Hope dapat tuan yg baik lagi comel macam saya.

Srkian

Tak Cukup Nafas

Tibe-tibe rasa tak cukup nafas, bila dapat surat dari HR mengatakan esok adalah hari terakhir saya berkerja...owh tidak, hari tu kata khamis...ni tibe-tibe jadi selasa...

maka,

diisytiharkan saya tengah menggelabah



sebab

banyak benda tak setel lagi


dan


notebook ni pon saya xbackup lagi..


aiyooooo


pc kat opis ni pon xbackup lagi...


dan external saya xcukup space....


tolong lahhhhhh macam mane ni ek?????

ok....


kita rehat dulu...


pg lunch...orang belanja kejap lagi...nnt lepas lunch pikir balik

Tahun Baru Menjelma Lagi

Happy New Year.hope belum terlewat wish.aku mengalami sindrom mim alip lam sim nak nenaip ni. Hope tahun ke-30 hidup di dunia ni lebih luar biasa dari biasa:D