Tuesday, July 29, 2008

Sharna Liza & Mus'ab Al-Khair [Nikah]

Ni majjlis persandingan si Sharna..kat dewan ape tah..lupelak aku..but sebelah masjid jek..hehehee ni adelah table VVIP...akak xdok sini k..aku jadik runner mase kenduri dia..kire aku & da geng yg laen ade tugasan masing2 lah..ape yg aku xsabo..aku nk tgk video hasil dr company si mucab 2...tah bile mucab nk siapkn video kawen sndr tah...tp album kawen depa dah siap..si nuat dah siapkan..kalo nk tau meh tgk FP OP tok majlis si shana ni - NUAT FOTOAPGES. kire cepat jugak lah mamat 2 siapkan Seb baek ko pakai heel babe..kalo x kompem ko tenggelam di ketiak mucab..hahahaha pape pon u look beutiful my fren....tp untung tudung 2 sbb byk jase dia ngan ko yek..dr bertunang ke majlis kawen ko dia berjasa..hahahaha
ko selesa ke x 2 mucab..apelag pengapit 2..xreti wat keje ape..kome bayo ke x pengapit ni..mcm nk xnk jek mereka bekerja..ker depa ni join nerves korang kot..hak22..jgn marah ye cik pengapit sekalian..
Bertempat di Masjid umar ibnu al-khattab, Bayan Baru, Penang Kire utk kenduri dia ni aku ke Penang bersama Saz, manje, & DD [bukan name sebenar] hehehe bertolak mlm jumaat kol 10pm smpai penang kol 5am....mau xnyer..lame gille tgu abg manje kat shell JURU..hampess.seb baek perut aku meragam mlm 2 kn..so aku mls mo drive...kak manje ngan sazz yg gilir drive..DD hampess...name nyer kumbang sekor..tp pemalas nk drive...blk dr penang ke KL pon aku drive sensorang... aku mls nk susun dr atas ke bawah..sbb dah slh teknik mengupload..ikut suke aku jelah kn mcm mane nk cerita kn..hehehe
wow..byk 2 duit...duit-duit-duit...ha jadik lah isteri yg solehah ye kak shana..dah xleh nk menggedik ok~~~~
apsal lah sume photog dok belah sane..aku sensorang jek di others side..hak22....tp so sad sbb flash camera aku xleh gune tym ni..sbb aku lupe charge bateri + xbwk spare bateri..hehehe pdn muke aku lah kn
mucab yg malu2 kucim mule2.....last2 berjaya jugak wat adegan ni ngan gelak sakan....pdhal malu ramai sgt org tgk kn...name pon pengantin kn..mmg lah sume org nk tgk..
ni pengantin bersama ibu & bapa...semoga keluarga-keluarga ini bahagia hingga ke akhir hayat...mak embun & pak shaari yg color putih...& YB Dr. Dzul & Pn. Azlin in brown color...
ni red carpet mase kat dewan...aku pon xtau lah bile mase org pelamin 2 siapkan ..hak22.rase nyer mereka xtido kot..sbb mlm ahad 2...aku tgu kat dewan smpai kol 2am..mereka xsampai2..last2 kitaorg blk baru mereka smpai..mls nk tgu...baik blk tido..aku smpai pg 2 kol 8am...sume dah siap..hahaahaha wa caya lah babe!
ha ni lah kak liz tukang make-up 2..hehehe
Seri bakal seorang isteri
Nyomel nyer kak sharna kn..kan..kan :P
aik..termenung lagi....
ni mase buhsan menunggu turn sharna nk make up..2la kn dah kene tgu...sbb kami terlewat sebenarnyer..hak22...ade mslh kat umah yg xdpt nk dielakkan...

2 comments:

sharnaliza said...

hehe... itu die cik saz yg sedang tk sabo tunggu lamaran dr abg soljer. dun worry saz... akak dh ade pengalamn. nk tlng buat bunge teloq serah akak... gmbo si yun la kan... hehe

sharnaliza said...

cayelah yun... ko jek photo woman kt situ... pandai la gak ko carik angle... hehe

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...