Tuesday, October 21, 2008

Salah Siapa?

Masalah 1

Ni sape patut di persalahkan? Adekah Axapta or BIMB yg xphm....wawawa kan dah kate..no cheque tu without "0" di depan dia...wawawa poning tau sbb xleh nk wat Auto Recon...upset I..I dah agak 2 lah masalah dia...hampesss...xpe rileks2 cube detect prob len lak kn

Bukan Masalah

ok aku nk story mory pasei makan-makan kat Pizza Hut Jumaat lepas...story nyer kat N3 birthday kak sharna "+1year". Mane aci kan..up kan gamba dia jek..hehehe gamba peserta laen pon nk jugak kn..

ni lah peserta-peserta yg terlibat dengan Party yg xbrape nk menjadik ni..heheheh tapi alhamdulillah semua peserta majlis kenyang melantak pizza yg di order oleh kate sepakat kami [almaklumlah..sepakat membawa berkat!] kali ni IXUS ngan D60 jek beraksi..aku malas nk bwk BF aku sbb kn musim ujan..xsanggup aku nk meradah ujan ngan BF aku 2..aku kene ujan xpe..jgn lah BF I tu..i jage baek punye ok!


setelah kenyang ngan xpedulikkan org keliling yg ramai kat TTDi..sempat lagi pose ala2 model jalanan 2..hehehe tau ka model jalanan 2 ape? TAK TAU?..aku lagi tak tahu langsung..hehehee tapi yg best...Party kali ni..pihak organizer telah memberi buah tangan tok di bawa pulang bagi di makan di kala lapar ketika di opis..terima kasih pihak penganjur...I Upset..kek kecik xdek..haahhahaa



Mase mmg amat mencemburui kami..so, kene lah pulang apabila mase dah di tahap hidung sblm ade yg sound kalo masuk terlampau lambat kat opis 2 nnt! hehehehee

Berbalik pd masalah 1

aku dah kate 2 tah ape mslh tah..aku upload ok jek bank recon 2..apsal depa upload jek kompem ade problem..hampessdotcom lah kn...ni yg wat aku EMO ni! aku wat OK..depa ni kan..xkn Finance nyer keje aku nk take over lak...hahahha kang aku guling kan semua org nn!

tetibe teringat lagu kumpulan KRU..di suatu ketika dulu agak femes lah jugak...title dia "Salah Siapa"..lirik di lebey kureng mcm ni..malas aku nk google cek betol ke x..ikut suke ati aku jelah kn..ape yg aku rase betu

Salah siapa sering di tanya

salah mereka atau kau saja

salah siapa apa terjadi

bla..bla..aku dah xbrape nk jelas ngan lirik dia..hehehe..oklah malas mo membebel lagi..chau chen dol

Open House [Episode - Qaisara House]

Raya Ke-19

Ntah le...mule-mule mcm xmo pegi..tp nak pegi..hahaha pehtu Murni lak ajak pg ngan dia..tp nak buli Alor lah kn...suh Alor amik Murni&Adam pehtu singgah amik aku lak kat Kerinchi..hehehhe tapi kita hanya mampu merancang tapi Tuhan menentukan segalanya..cewahhh ayat xhengat..mcm ape lak..hehehe Alor mmg xkesah lah kn...baser mmg sifat semulajadi dia..OK sentiasa..xkire lah sape yg BULI pong..dia bkn kesah pon..erm dia hanya terima seadanya...even dia berpangkat KAKAK..tapi aku selalu jek BULI dia..tp aku ni buli pong thp bdk gred 1 buli jek..bukan kejam pong..paling2 pong aku suh alor peningkn kepala pikirkan masalah coding aku jek..hahahaha dlm hati aku selalu jek cakap..PEMBULI ke aku ni? but i'm not PEMBULI Biz class OK!..aku hanya PEMBULI style "budak baru belajar"..thanx 2 alor...

Sara & Mama nye [kak Aida]

Sara yg gengster with her PAPA

Dihari kejadian..TGH 2 aku SMS murni tny plan...pehtu call alor..menseh..alor ngak bley join serang open house ni..sbb sedare mare dia penuh umah...xkn nak tinggal cam2..aku ckp never mind..misi membuli alor xdapat dilaksanakan pd hari tersebut..so, aku call murni balik..setelah berdiskusi secare ringkas...murni setuju tok pick up aku..heheh dia sms balik bile mo siap..so, tunggu ajolah..aku sempat lah pegi ke amcorp mall cuci mate kan..erm siap leh shopping toiletries kat Amcorp 2...hehehe seb baek aku smpai umah dlm 2 lebey... teringat kan kate2 murni maybe g lewat sket..so, aku plan nak wat nasik goreng kn...sbb teringat nasi yg aku tapau dr umah yam semalam nyer 2 maseh bertapa dlm freezer kn..erm so, aku pon blend lah cili bagai sume..prepare kn bahan2 yg perlu..hehehe but abes jek blend nk panaskan kuali murni dah SMS suh bersiap..huhuhu ape lagi aku tinggal kan sume nyer..cargas bersiap..


Suasana + tetamu yg sedang makan

Peserta terbabit tok serang lokasi kejadian pada hari kejadian
[Murni + Aku + Adam]


Me & Adam in Action...1..2..3..ready..SMILE~~ [apelah Adam ni..smile lah!]

Mama ni cepat lah..Adam dah lapor ni..ha tgk 2..pipi mama pon leh jadik mangsa ha

xlame pas2..murni pon sampai ngan ADAM machos skali..huhuhu kami pon cargas lah ke Damansara mencari lokasi kejadian tok hari 2 plak...dah lah umah Kak Aida ni ting 4, xde lift ok! hehehehe mmg wajib makan byk lah kat umah dia..hehehe setelah makan smpai 2-3 round [aku 2 round jek..murni smpai 3 round..hehehe] dah kenyang Kami pon cargas pulang...Murni anto aku kerinchi balik hehehe..pehtu bertapa balik lah kat atas kayangan 2...hahahaha maghrib 2 barulah teringat akan Nasi goreng aku yg blom siap..hahahaa [actually perasan bile ejot tny..heheh dia suh lah buatkan..kire tlg setelkan keje terbengkalai aku 2 sbb dia nk makan jugak] so, setel masak..kami pon makan ngan lazatnya ber3..termasuk lah kecik..hehehee

Ena -Adam - Me [Jom Makan!] huhu:P

Kak Naily + Kak Sue [ni yg si Faris minat] - faris pon 1..kan isteri org 2!

Rumah Kak Aida ni 2nd tym aku smpai..1st time mase Merdeka ari2 dia wat makan2 sbb celebrate birth Kedua-dua hero dia [si Is & zareef]..kali ni dia wat sempena raya + celebrate birth si gengster di atas..[si sara lah kn..name sikit punye comei - nur ilyana qaisara - teringat tym dia baby..mmg comei + tembam yg amat...tp skrg dah kuruih + dah masuk club gengster aku da..hahaha hasil didikan aku lah kot!..kerek semacam jek cik kak sorang 2!]

Thanx Kak Aida & Family

Xlupe juga..thanx kat Murni & family + Yam & Family..hehehe:)

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...