Skip to main content

Posts

Showing posts from July 14, 2011

Sarawak 2011

Trip kali ni, jauh sket perjalanannya, dan aku yang sememangnya xcukup rehat, memang rasa letih je lah sepanjang percutian kalini kan. tapi cukup seronok lah..sebab kalini pegi dengan geng photographer jek kan. semua orang sibuk amik gambar aku plak makin malas nk menembak. menikmati keindahan alam jek udahlah. simpan dalam memori kekal abadikan.huhuhu so cerita penuh menyusul kemudian yek

Rainforest World Music Festival

Juz coming back from Rainforest World Music Festival(RWMF). Aku sempat pegi hari yang last (Ahad,10 July 2011) sebab hari yang tawaf lah tempat2 lain di sekitar kuching ni kan.


Gambar di atas ni credit to Mus'ab. nak tgk yg lain-lain jengah FB dia di sini

Kalau orang tanya best ke tak, Serius Best. next time aku nak pegi lagi, tapi nak carik geng yg blh layan lagu etnik negara. biar tak paham, janji boleh layan music dia...serius lagi best dr konsert JB ok! tapi malam tu konsert sunset, konsert terakhir b4 berakhirnya festival tu aku duduk jauh nun di belakang, sebab malas nak bersesak2 kat depan. nak amik gambau pon malas. sebab trip ni macam tersangat lah penatnya. hehehehee ok lah. nanti aku share cerita lain pulak.