Skip to main content

Posts

Showing posts from September 4, 2009

Keluh Kesah

Macam banyak nye nak cerita arini...
hahaha,,,relax...relax ok..
kite mule kan one by one...
kalo x, kompem korang peneng nak bace cerita aku

kisah per-1
semalam berbuka puasa di anjurkan oleh opis terchenta aku
yeay!!!
selaku kaum BUJANG
mmg itu lah yg ku nantikan..
selamat dah..xyah pkr nk berbuka ape & dengan sape kan [eleh..xnak ngaku lah baser kene berbuka sorang2...hahaha..xdek sape lah nk melayan aku berbuka..aku pon malas nk meng contact org]
ok..makanya...aku yg buta jalan di KL..xdek lah xtau langsung..tau tu tau [ayat org xnak ngaku bodoh..mcm ni lah rupernye..kekeke] cume aku xtau name jalan [ayat cover lagik] hehehe ok..aku ni ala2 xberani nk redah..tp kalo terdesak...boleh jek..sengaja carik alasan..dasar pemalas berdikari!
ok-ok..aku bkn malas berdikari...aku jenis malas nk pikir jalan tu mane ke ape ke..aku ni tgk map pon failed ok if aku xnmpk bayang ape petanda yg aku kenal..hahaha makanya, kebiasaan aku mengambil keputusan..lebih baik aku berada di Mid Valley instead of..a…