Skip to main content

Posts

Showing posts from July 3, 2009

Semalam..semalam...

"Special delivery..."

Itu lah ayat dia... Ha tauss takot kAn..aku lom ngamok lagi..ko dah takot..sian dia..ngeh32... Oleh sebab dia xdapat tido ngan tenteram kan...beberapa malam selepas kejadian... ha dengan di tambah cuak nye..sbb aku xpick up phone..padahal phone aku tertinggal kat OPIS yeaaa mase hari tersebut...tuhan saje jek menentukan perjalanan cerita jadik sedemikian kot.... dah lah dia call gune no opis..mane lah aku tau tu dia kan..lantakkan...xdek lah aku return call balik ke ape kn..hahahahaa baru ko rase CUAK ngan aku kan...RAsa-in ye!

ok...semalam dia cuti...utk edarkan kad..sbb nye kene ke Temerloh kate nye..sangat lah jauh kn...by pos udah le...tp maybe dia ade reason tersendiri kan....& petang dia dah sibok2 tny aku smpai umah kol brape...haih* xmenyempat...dtg lah malam ke ape kan... aku ckp smpai around 6.15pm tp sesampai kat bawah umah aku tu..dia dah dok tgu baik punye kat bawah flat tu ngan kapcai EX5 dia....huhuhu tp aku kene naik dulu tok smyg &…