Skip to main content

Posts

Showing posts from February 16, 2009

TAG From Mrs Soljar

RULES: The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tag 6 people.

1) I'm...in desperate need to


2) I really want to go to...



3) My favorite place...


4) My favorite thing...


5) My favorite drink...


6) My favorite food...


7) My favorite colour...


8) I live in...


9) I was born in...


10) My school/college...


11) My favorite story...


12) My hobby...


13) I wish...



abis daaa..so, now i'm tagging..sape yg suke buat ajolah...malas aku nk pikir dahhh

Bengkel Fotografi - Potret Perkahwinan + Ibu & Bayi

Tarikh: 14-Feb-2009
Masa: 9.00am - 5.00pm
Tempat:STUDIO FOTOGRAFI CADC - KOMPLEKS MPSJ 3C

#Aufa in action#
kasih sayang dr Ayah & Ibu


#Farid & Mama#


#Fifi &Tunang nya#


Nota kaki: ni juz gamba2 yg sempat aku resize..heheh yg len2 sila tunggu yeaaaa

Ong Bak 2

Jumaat malam lepas...bebudak ATAT nih ajak tgk Ong Bak 2 reramai [tp yg dtg xdelah ramai pon - yg ade aku, DD, anis, arai, fit, fahmi, butet, amir kecik, kawan arai, awek kawan arai, & bon yg xsedor diri nih]. apsal aku kate bon xsedo diri, ek eleh..sakit2 tu pon nak join kitaorg..pehtu wat ayat kaki sengal...dia yg sengal sebenornye kn..dah tau kaki 2 xbaek lg..lg mo join..2 lah seb baek aku nyer mood ala2 xdek perasaan mlm tu..so, aku malas nk bebel pjg kat dia kn...wat abis air liur aku jek nnt...erm nak tau detail pasal citer ni sila ke Official Website citer nih. citer ni, erm xde lah best sgt & xdelah masuk katefori xleh tgk kan..asalnye aku mim alip lam sim lah kan...tp DD ngan anis dok rachun lah pakai racun semut [ni pon dah wat aku terrr.....] so, aku yea kan ajelah utk mengjoin diri..sbb DD ngan murah ati nak balik umah kerinchi dulu tok pick up aku..hik22

kitaorg smpai pon ngam-ngam jek...sbb federal jem...aku pon xpaham..padahal dah kui 9lbh kan..tp smpai jek...ad…