Skip to main content

Posts

Showing posts from November 1, 2011

Premium Beautiful

01.11.2011

ok, harini aku nak iklankan, sesiapa berminat nak dapatkan korset PB ni dengan harga CASH = RM1500 sahaja untuk SATU SET





Owh, aku bukanlah agent PB ni yek. kawan aku nak cari buyer utk barang2 dia, maka aku tolonglah publish kan di belog aku yg tak seberapa ni. Siapa cepat dia dapat. contact aku pon boleh kat blur.4.2nd@gmail.com, nanti aku passkan lah kepada owner. Siapa berminat, jangan lambat-lambat (amacam ada rupa jadi promoter tak?...dah lama tak keje jadi promoter)

Nota kaki: sambil-sambil tu jangan lupa order tudung dari aku ye. jengah kat http://thebajukurungonline.blogspot.com/