Skip to main content

Posts

Showing posts from January 21, 2009

Cerita ku hari ini

bebenornyer, aku xdek idea nak hupdate ape lah kn..xde ape yg nak dirapukan since aku cam blur-blur jek 2-3days ni..so, Idea pon malas nk muncul pehtu ngan bahan pon Non Ado kan..so, aku wat-wat xreti jek lah ngan blogs ni kan..ala2 membiorkan labah-labah datang menjenguk lalu meninggalkans sawang-sawang nya...TETAPI tetibe kak sharna send gamba..ahaks..soh aku amik dr S drive..kekekee..ape lagi cargas...ni lah dia minuman TGH ni..saje mengetest San Farncisco yg dah lame bertapa kat Ground Floor tu..xpenah cube beli..so, mo torai..sbb ade offer buy one free one...Ni lah penjimatan namenyer ok!...so, ok lah kan sekali sekala..nak selalu tu..aku xberkemampuan lah kn...Kak sharna gigih snap gamba ni pakai camera phone dia..kekeke..ok lah tu...oppsss yg ni versi Israel ke IDAK..aku xsure...xdelak aku tgk dlm list before beli..xpe nnt aku g cek..kalo ade..xleh beli lago [cettt dah beli baru nk cek,,ape kejadahnye lah kn]..ok lah cukop lah tu....



Nota kaki: balik melaka nnt nak makan ikan ba…