Skip to main content

Posts

Showing posts from February 18, 2009

Ini kah yg dikatekan.....

Setelah beberapa kali pikir & sampai aku tido xsedo diri sbb memikirkannya [relevan kah?] maka aku nekad utk mengkempiskan lagi wallet oppss bukan wallet tapi sebenarnye mengecutkan lagi baki di account bank aku yg xseberapa tu kan...2 pon setelah 99kali aku cek buku 555 aku..setelah puas ati..maka aku pon wat keje nekad nih...

Maka ini lah hasilnya, even xsuperb mane but..aku nk jugak cube dapatkan hasil yg BOKEH ok! maka aku pon ngan rela hati membeli menatang ni...xpe kite mulakan ngan Lens yg murah dulu ok! 50mm/f1.8...ok lah kot utk amik potret...pape pon..good luck utk aku memahami lens ni..even kit lens pon aku xteror lagi..tp napsu aku ni xdapat nk dibendung ok! same mcm napsu aku membeli belah kat sini mmg xdapat nk dibendung lah napsu mengkempis wallet + mengecutkan account bank aku

oleh itu, Taraaaaaaaaaa

#ni lah hasil nya#

yg ni kit lens aku..test gune 50mm baru tu kan... tapi ni main snap jek..nk cepat kn.... belasah jek..nk tgk hasil bokeh nye camne...tp cam over lak ga…

13 + 3

Kenapa ngan 13...& kenapa ngan 3...tiada kene mengena ngan tarikh ataupon nombor ekor ok! Cume bagi nepal-nepal semalaysia...mmg paham lah kot..ape itu 13 dan ape itu 3 dalam kehidupan mereka seharian..

Ape kate nepal? sila komen sket....

Persoalannya: ade nepal yg bace blog aku ke? hahahahahaa larikkkkk!

Ok kite mulakan dengan bismillah yeaa....13 itu adalah jumlah jam pertama aku tido mase ahad tu...sabtu mlm ahad...opppss dah mmg ahad pon mase aku tido tu..sbb aku smpai umah around 1am dr amik buku dr abg aku kat kota kemuning..pehtu aku layan TV..movie apetah kat TV3..lawak jugak lah..smpai 2.30am..pehtu sambung tgk bola...argentina lawan mane tah..lupe lak..sbb aku dah start lalok tym tu.....pehtu aku layan AFC...hehehe channel wajib layan ok! erm dah xlarat dah time tu..jam nak dekat kui 3am..aku masuk tido...so, aku tido ala2 org pengsan yg dah lame xpengsan..di mana 13 jam berikutnya baru aku bangun ok! gile x gile..dah lame xwat keje mcm ni..kebiasaan ni berlaku mase zaman2 …