Skip to main content

Posts

Showing posts from June 20, 2010

Kawin sana sini sinun

Nak kate letih tu takde lah sangat. Nak kate best tu....BEST lah kot..sbb dpt jumpe & bertekak ngan geng2 lame...dah lame kn xdek rase menyampah or sakit hati..wakakakakaa

Kejadian hari sabtu 19 Jun 2010...beberapa jam yg lepas....seawal subuh dah bangun gosok baju..SEMANGAT ok!, & gerak ke umah mira di Kg. Pasir berdengung, Hulu Kelang kerana tpt berkumpul kat umah dia...& naik kereta dia jek....trip kali ni agak sempit sbb aku nk menyelit jugak..hehehe makanya..5org dlm kete...aku, idan, mira, wafi & amir kecik..

perjalanan di mulakan pd jam 9.10am. pemandu berhemah...iaitu suami terchenta si mira...iaitu mr wafi, berjaya melaksanakan tugasan nya dengan jaya & selamat...kami sampai awal..11 lbh dah sampai..teros lepak kedai minum yg Atat leader penah bawa suatu ketika dahulu..cewah...mcm lame jek..pd hal..setahun yg lepas jek kejadian nye...hehehe & lepak sampai 12.30pm, lepas tu teros gerak ke rumah pengantin even pengantin nye xsampai2 lg...xpe g makan dulu..…