Skip to main content

Posts

Showing posts from March 31, 2009

Lontong

Lontong..nyum..nyum..

akhirnya dapat jugak makan lontong yang mak aku buat :P...bile time tepon mak aku..dah 2-3 kali dia wat lontong..tym aku balik kg, xbuat plak kan..asik asam pedas jek xpon suh aku masak sndr...bek dok kat KL...aku kene masak sndr jugak ...xpon "Helo..nak order ayam + daging + itik + semua lah"...yolah g kedai order sajok...disebabkan adik aku si Yap Wai Loon tu ade skali..2 yg mak aku rajin kot nk wat lontong..tp sambal aku kene wat sndr sbb mak aku malas nak layan..aku nk kacang vagai..lantakkan ajek...

tengah jawab test aku dah terbayang lontong tu....even dah xtahan nak terkucil..aku redah jek balik teros lepas exam...seb bek tpt exam tu sekangkang kera jek dr umah...smpai umah teros melantak...hehehee makan sampai nak muntah balik yeaaa...sbb ko tgk pinggan opsss mangkuk tu..penuh gilak kan..

Qimie

Ilham Shah Qimie Bin Ahmad Shamzari or senang panggil Qimie jek... ni kali ke-3 aku jumpe budak kenit nih..yolah..payah aku nk ke Muor tu...pdhal dekat jek kan..cume mase aku ngan mase mak dia tu..payah nak dpt yg same2 FREE..mak dia kn sokmo keje on saturday...so, aku xkan nk redah on Sunday..sbb nk blk KL kan...[1st tym mase raye 2007 mase nih dia baru 4-5bln kot, pehtu 2nd tym mase kenduri kawen adik aku..abis broach aku jadik habuan dia...3rd tym last saturday lah kan..:P]

Sabtu lepas, aku gigihkan jua redah..even Mama nye keje..tp aku pedulik ape kan...hehehee :) lepas M-Test aku balik umah makan Lontong dulu pehtu lepas Zuhur baru gerak ke Muor....& then meet up mama dia kat witech ke ape tah name bangunan tu..makan2 seraound dua ngan Mama dia sambil bergossip pehtu..dah kui 3lbh aku gerak ke umah Teacher Lyza utk lepak sane tgu waktu Mama Qimie pulang keje...nak teros ke umah dia segan lak..sbb Bonda nye kak Zila ngak ade...sbb ke kenduri kawen di Palong...maka lepak di umah…

Angan-angan

Angan-angan
Bila Mencari Pasangan
Yang Bakal Jadi Pilihan
Si Hartawan
Angan-angan
Jejaka Pilihan Hati
Punyai Personaliti
Segak Tinggi

Korus
Cari-cari
Tunggu-tunggu
Masih Belum Bertemu
Hari-hari
Yang Berlalu
Meningkat Usiamu
Pilih Pasangan
Memang Tak Mudah
Asyik Berangan
Tak Jadi Nyata

Angan-angan
Biarlah Berbatasan
Jangan Sampai Penantian
Berpanjangan
Angan-angan
Hanya Indah Dikhayalan
Yang Harus Engkau Hadapi
Kenyataan

Nota kaki: VIrus menular...hahaha layan jugak lagu nih...kalo budak AF xnyanyi...xteringat pon kewujudan lagu nih...marilah same2 layan yeaaaaa