Skip to main content

Posts

Showing posts from February 28, 2011

TANPA

nak cakap pasal,
59 hari TANPA cinta [eh ni bukan 59days daaaa ni dah masuk 2190hari dah] cafeworld & happy aquarium. sebenarnya, boleh kan...tenang sket malam2, xperlu tertekan sekiranya xboleh masuk internet..hahaahahaaa dan xdek lah tertekan di kala notebook buat perangai. dan tidak akan mengamuk kalau hujan, signal P1 nonADO..hahahahaa sekarang di temani Angry Bird, lagi lah tak heran kan..huhuhu

Campur Aduk

macam-macam berlaku beberapa minggu lepas sampai lah semalam. contohnya seperti, mengikuti kelas fotografi perkahwinan anjuran Bro Hasnuddin dari Fototeacher. dah lama nak join kursus ni, tapi jarang sekali kan.once dah kompem date, aku terus pejam mata bayar ajelah. Alhamdulillah memang banyak input. dan aku aim plak nk ke kursus seterusnya. insyallah tak lama lagi lah tu. selain kurus tu, aku pon dah reti kot guna Joomla hasil tunjuk ajar si Sara [bini si gonjes tu], seharian jugak lah berkursus dengan cik kak tu. terima kasih bebanyak ye. segala ilmu yang diperturunkan itu amat lah dihargai. sorry aku ni bukan jenis orang yang suka explore sendiri benda baru. bab basic kene belajar ngan tok guru & then baru lah reti nak explore ape yang patut. lepas tu, kisah huru hara aku yang tak cukup tidur, homework tak siap, jalan jem 2 hari berturut-turut iaitu khamis & jumaat lepas. menunggu album customer yang tak siap-siap dari tokey kedai. dan alhamdulillah siap juga akhirnya. lep…

Taman Negara

Aku tengah carik orang yg nak join trip ke Taman Negara pada 29 April - 1 mei 2011 30 April - 2 mei 2011 [sabtu sampai Isnin, maaf lah aku mamun, tgk calendar asik salah jek]. If siapa2 berminat, sila lah roger. kalau ramai trip ni ON lah. Kalau sambutan suam-suam kuku jek, memang xmenjadi lah jawabnya.