Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2013

Page 87

Sesi mencari pembuka selera.almaklumlah baik dari demam aku masih xleh nak telan makanan rasa payau je. Dan ini sangat tidak bagus ye...kesannya asik kelaparan je.aku manalah tahan bila part perut asik nk berlagu dondang sayang kan.maka gigih lah aku dok mencari makanan yg boleh membuka selera. Try meehoon tomyam xjalan.sbb 3sudu lepas tu cannot go.maka ke tong sampah. Try ayam kenny rogers pon sama..membazir rm28 tu hokeh...and




Burger king and baskin robbin lunch smlm...burger suku je blh masuk lps tu rasa mcm loya..haha dah mcm org mengandung je rupenye.aku rasa aku ni alahan dpt dr bdk sblh aku kt opis ni baru mengandung...aku rasa aku terkena tempias..huhuhu over kan citer ni..hehehe

And dinner plak join geng2 opismate buat farewell party utk 4org geng kami yg kena transfer.. Sedihhh kurang geng gossip daaa :(


Nilah yg di raikan. Sikim-lela-ayu-saie. Semua bujang-bujang belaka. Sikim ke melaka. Hehe geng aku lepak bila blk kg nnt tu. Lela ke sandakan..sob sob jauh tu...ayu ke du…

Page 86

Kembali bekerja after 7hari on mc.huh

Memang semput nak siapkan kerja tertangguh.

Semoga kembali sihat dan dpt menjalani kehidupan secara normal

Ish mcm nk g mkn lg sekali kat dip&dip ni




Meleleh ayaq liur. Aritu xde selera nk telan...rugi..skrg kn dah kemaruk...



Merembes air mata tgk kamera. Huwaaa kena beli compaq jgk ni..april dah menjenguk ni..adoiyai kejap je masa berlalu...

Nota kaki: kenapalah abg fahrin ni mmg ganteng..oppss

Page 77

Pakej Merehatkan diri paling mujarab. Hope esok blh blk ke kehidupan asal.


Good nite ::

Page 74

Alhamdulillah bukan denggi dan bukan disebabkan virus..cuma jangkitan bakteria. Semoga kembali sihat setelah semalaman ehh dr tgh smlm smpai ke malam tersadai atas katil...tak sihat jugak tak tahulah..start tgh mlm kena CBB lak..ni lom baik lg.rasa nk pkai pampers je. Dah demam dah kurang cuma sesekali dtg tu mmg menggigil lah..apelah teruk sangat. Byk betul dosa ni kot. Nauzubillah.

Semoga esok mampu lah nk jawab soalan exam.

Cepatnya masa berlalu.

Page 72

Kenapalah tahun 2013 ramai kawan2 sekeliling yg dah melangkah 1tapak kehadapan dlm fasa kehidupan iaitu bebas dari makan gaji. Jelousnya lah hai. Dan plg best tgk masing2 dah setup business masing2.bukan calang2 nya business. Yg penting bkn MLM ya.kagumnya lah saya.semoga saya pon diberikan rezeki sedemikian insyallah.

Semoga kita semua akan sama-sama berjaya dunia dan akhirat.

Mmg betul org kata..inspirasi tu datangnya dari sekeliling kita...

Page 66

Macam-macam jadi pd persekitaran aku dan diri aku sendiri.

Minggu lepas rasa mcm nk MC minggu ni tapi aku betul2 demam selasa lepas..dah mcm ahli nujum lak utk diri sndr..kah kah sumpah xbest sbb mmg terlantar je akibat kepala weng. Ni smpai harini pon masih deman dan kepala mcm bengang...jgn denggi sudah...serik ya ampun....

Restructure org chart...tahniah pd yg berjaya naik pangkat.

And bos lama call tny minat x nk kerja sana blk..huhuhu insyallah saya selesa di sini..malas dh nk pindah randah...opppsss xsanggup nk pg kerja jauh dah..xlarat mokcik nk drive.

And mcm2 perihal emosi..ade gembira. Sbb badminton tournament ahad lepas team weols kalah...kalah pn gembira eh...beregu iols menang hokeh...yg 2lg kalah...

Yg sedih sbb poket bolos yg amat bln ni..tgh pikirkn kemusykilan ni..ape penyebabklnya..mungkin nilah sbb aku demam..haha xkelakar hokeh.

Dan dlm kepeningan lalat..byk lak meeting..lg nyut nyut kepala den..adoiii..

Ptg ni serang ikea. Chest drawer rm99..rabun mata mokcik ygmm…