Skip to main content

Posts

Showing posts from July 9, 2010

Hati + Kaki

kalau semalam, aku mengalami pelbagai situasi....tapi harini lain pulak ceritanya.
Seawal pagi, hormon Adrenalin aku terpaksa dirembeskan dengan luar biasa. Semua ini kerana, kereta guwe tak berkunci..hahaha sendiri silap kan. Bayangkan lah betapa cuaknya aku, bukak sana sini cek segala,fouuuhhhh lega sebab tiada apa yang memuskilkan...macam mana lah aku secuai ini. padahal, kadang2 aku sanggup turun balik kalo rase tak best semata2 nk cek pintu kereta dah kunci ke idak...padan lah aku beria lock stereng...alhamdulillah...sbb dah lame giller xgune mende alah tu..tetibe rajin..hehehee tapi lagi alhamdulillah lah sbb kawasan rumah aku ni masih lagi selamat.
& tergerak hati nak drive pegi keje harini, tapi mengenang kan aku malas nk redah jem tym balik...hati agak berbolak balik..nak bawak ke tak..last2 xyah lah bawak...erm hazab nye sampai pd waktu balik...di mana tren buat hal & stuck di Masjid Jamek selama 2jam lebih..OMG, betis aku dah rase menegang tahap ape tah & buku lal…