Friday, August 6, 2010

Ngeri

Confirm esok Flat PKNS kampung Kerinchi ni bakal glemmer, tu pon kalo masuk dalam surat khabar lah kan, tak pon masuk dalam buletin utama. hehehe

xdapat nak snap gambar sebab aku dah kat rumah, dan aku tau akan kejadian ni pon, dari osmate aku yang baru balik dari kerja di kala azan maghrib tadi tengah berkumandang. Osmate aku bertanyakan sama ada aku terdengar tak akan kekecohan di bawah. deyyyy ni tingkat 11, dengan aku tengah khusyul melayan TV, mane lah nak focus kan. rupa-rupanya, ade kes orang mati jatuh dari bangunan. Aiyooo ni kes terjatuh ke kes bunuh diri ni? Sebab kanak-kanak pon xpenah terjatun even berlari ke hulu ke hilir di kaki lima rumah flat ni yang sekangkang kera. memang yelah tu, bunuh diri lah tu...ish ish... terjun lah waktu tengah2 malam ke kan..ni tgh nak azan magrib ko wat keje....

Seramm uolsss,, mesti ade hantu malam2 nanti, kompem hantu tu akan masuk dalam mimpi kak gee...tetiber...wakakakaa

ok lah, ni 1st time lah aku dengar benda berlaku yang pelik kat kawasan kediaman aku ni..kekekee harap2 masih selamat lagi lah hendaknya & masih kekal tenteram seperti sediakala.

Xdan nak snap gambar lah dr atas, sebab benda terjadi kat kedai runcit+kedai makan bawah nuuuuu

Nota kaki: Seb baik malam ni tidur kat kg. pasir...hehehe selamat, xdeklah hantu menganggu dalam mimpi..hehehee

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...